Ona ne oldu bilmiyorum yeni farkettim nefretle dolmuş Law F.tail hatunlarına falan sarktı galiba.Hissediyorum. Tokat gibi çarpmaya devam edecek. Bazıları yine yerinde duramayacak. Riful başlamış bile.![]()

Ona ne oldu bilmiyorum yeni farkettim nefretle dolmuş Law F.tail hatunlarına falan sarktı galiba.Hissediyorum. Tokat gibi çarpmaya devam edecek. Bazıları yine yerinde duramayacak. Riful başlamış bile.![]()
O farklı bir mevzu. Bir yerde de Nika'nın kölelerin umudu olduğu söylendi, bu ark içerisinde.Kölelerle alakası yok![]()
Site bana genelinde nefret dolumuyla geldiği için onu bilmiyorum. Normal geliyor. :dd d Birdi iki olmuşlar. Çoğalsınlar patladıkları zaman görmesi daha zevkli oluyor.Ona ne oldu bilmiyorum yeni farkettim nefretle dolmuş Law F.tail hatunlarına falan sarktı galiba.![]()
Alman mı yoksa çin malı mı olduğunu nasıl anlıyoruz ?Law çakma D.
Teach bile ondan daha gerçek bir D.
Yancıysa çin malıdırAlman mı yoksa çin malı mı olduğunu nasıl anlıyoruz ?
Teach, dragon, ve tabiki luffy. UnutmayalimÇünkü beyni olan tek D.![]()
Yoo Joyboy hatirliyordur Phonegriph'te ne yazdigini hic lazim degilBu arada kaido'nun kırmızı phonegrif ortaya çiktimi? Nerede oldugu belli mi? En önemli seylerden biri bu.
Yolu tarif eder.Yoo Joyboy hatirliyordur Phonegriph'te ne yazdigini hic lazim degil