Yok o tweeti de ciddiye almaya gerek yok bence o adamın elinde spoiler olduğnu sanmıyorum.@Borsalino şu Azrail twitini atan eleman hariç ciddiye alınacak bir şey çıktı mı ?
Bi tek lance şöyle bi gift attı onuda anlamak mümkün değil

Yok o tweeti de ciddiye almaya gerek yok bence o adamın elinde spoiler olduğnu sanmıyorum.@Borsalino şu Azrail twitini atan eleman hariç ciddiye alınacak bir şey çıktı mı ?
Zoro ölmüş diye yorumladımYok o tweeti de ciddiye almaya gerek yok bence o adamın elinde spoiler olduğnu sanmıyorum.
![]()
Temiz bir küfrü hakediyorYok o tweeti de ciddiye almaya gerek yok bence o adamın elinde spoiler olduğnu sanmıyorum.
![]()
Yok o tweeti de ciddiye almaya gerek yok bence o adamın elinde spoiler olduğnu sanmıyorum.
![]()
Kaydo uyanış açıyor. Balık olduğu için heryer su basıyor.Yok o tweeti de ciddiye almaya gerek yok bence o adamın elinde spoiler olduğnu sanmıyorum.
![]()
Zoro'nun cehennemde akıttığı terler yağmur olup Kaido'yu bir su baloncuğu içine hapsediyor ve Kaido çekiç olup ölüyor şeklinde yorumladım. Hatta bunu yorumlamaya bile gerek yok. Gayet açık her şey.Yok o tweeti de ciddiye almaya gerek yok bence o adamın elinde spoiler olduğnu sanmıyorum.
![]()
Normalde Zoro fanıyım. Hani Sanji'yi filan da severim. Ama nedense ben serideki şu son gelinen noktadan sonra cidden Zoro'nun ölmesinin kendisi için bir kurtuluş olduğunu düşünüyorum. En azından uyanıp Luffy'nin yeni halini görse "Luffy; uyanıp senin bu halini göreceğime, E-Oda beni öldürseydi bu seride daha iyidi"Zoro öldü diye sevinenler Wano sonunu beklesinler. Bu mesajı ileride hatırlatma yapacağım![]()
Sanji hariç arkadaş. Seri boyunca ilk kez uyanırken başında bir kız bulunuyor. Seride onun evlendiğini görelim, mürvetine kavuşsun ondan sonra Sanji'yi de gömeriz daha iyiZoro öldü diye sevinenler inanki Zoroyu seven insanlardır dostum seri şu noktadayken Luffy dışındaki herkesi toprağa gömelim daha iyi
Aaa ben.Zoro öldü diye sevinenler inanki Zoroyu seven insanlardır dostum seri şu noktadayken Luffy dışındaki herkesi toprağa gömelim daha iyi