Ölen ile ölünmüyor yaparız bir tane zoro'ya veda partisiGözyaşları sel olacak,Zoro ölmüş.

Ölen ile ölünmüyor yaparız bir tane zoro'ya veda partisiGözyaşları sel olacak,Zoro ölmüş.
En fazla 1 aya biterHaziran'a kadar imkânı yok bitmez. 5-6 sayıda nasıl bitecek? En az 5 ayı daha var Wano'nun.
Dostum Kaido 2,3 bölüme inecen haddi max 5 olsun en az 5 ay nasıl oluyor2023'e kadar maksimum 30 bölüm kaldı zaten. 20 bölüm varsa sonbahara sarkar. 10 bölümde de yine imkânı yok bitmez.
Dragon gelme ihtimali olabilir.Birisi şöyle birşey paylaşmış ama ne olduğunu anlayamadım.Tahmin bile edemiyorum.
Gidişat iyi değil.3 haftada 1 bölüme düştük.OP bitene kadar 2 haftada 1 bölümü görürüz gibi.Neyse HxH gibi de olabilirdi.Ara takvimini paylaşmışlar. Spoiler yok.
![]()
Berserk gibi de olabilirdi.Gidişat iyi değil.3 haftada 1 bölüme düştük.OP bitene kadar 2 haftada 1 bölümü görürüz gibi.Neyse HxH gibi de olabilirdi.
1072. Bölüm, yılın son bölümü.2023'e kadar maksimum 30 bölüm kaldı zaten. 20 bölüm varsa sonbahara sarkar. 10 bölümde de yine imkânı yok bitmez.