Babadan oğula nesil bunlar diyebilir miyiz?
Babadan oğula nesil bunlar diyebilir miyiz?
Liderlik vasfı ile ilgili cümleleri kurmayalım lütfen. Konunun tartışma yeri de burası değil boş verelim dostum : ) Ben başlattımsa da kusura bakmasın kimse.Korsanlık yoluna girmeden önce hiç kimse korsan değildi ama. Akazayalar'ı orada bırakmış. İdareyi onlara emanet etmiş ki Denjiro para işlerinde gayet işleri ele alabilecek biri. Aksine Oden varken parayı Orochi denilen namussuza veriyordu. Ashura'nın kendisi zaten olumsuzlukları teftiş edecek bir pozisyondaydı. Büyük bir çetesi vardı, bir nevi sokaklar ondan soruluyordu. Akazaya'ların lideri Kin'emon'du ve adamda liderlik vasfı var. En azından Wano halkını idare edecek kadar potansiyeli vardı.
Birisi şöyle birşey paylaşmış ama ne olduğunu anlayamadım.Tahmin bile edemiyorum.
Belki bu sefer Luffy, Kaido'yu ham yapar. Midesinde sindirir ve işi kökünden halleder? Olamaz mıkaido luffyi yutmuşken bir anda insan formuna geçecek ve yine çok eğlenceli çizgi film sahneleri görüp gülüp kopacağız.
Kaido sonunda balık genini uyandırıyor diye yorumladım.Birisi şöyle birşey paylaşmış ama ne olduğunu anlayamadım.Tahmin bile edemiyorum.
Keşke meyve saçmalığı olmadan luffye yardım etseydi ardından yonkoluğunu açıklasaydı.