Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1046 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bölüm luffy ciddileşir kaido’nun fişini çeker yoksa böyle uzayıp durur vs’nin sonlanması lazım artık.

-After the half of the chapter, Kaido awakens his devil fruit and controls. Every. Damn. Thing. It looks like it's connected to air but can't confirm that at the moment.
-Luffy finds a way to surprass that emormous power with covering himself with his arms and turning around himself like a tasmania devil.
-Two gigantic tornado clears the sky by using Conqueror's Haki.
Tazmanya canavarı olmuş bu seferde ahahahahaagaha

Kaido vs Luffy devam etsin. Reis G5'in dezevantajlarını bize hissettirsin. Kaido da bölüm sonunda farklı bir ruh haline bürünsün. Arkasından ver elini Kaido fb si. Kaido fbsi muhtemelen Wano'nun en iyi bölümleri olacak. Birçok şey açıklanacak ve artık Kaido'yu tanıyabileceğiz.

-After the half of the chapter, Kaido awakens his devil fruit and controls. Every. Damn. Thing. It looks like it's connected to air but can't confirm that at the moment.
-Luffy finds a way to surprass that emormous power with covering himself with his arms and turning around himself like a tasmania devil.
-Two gigantic tornado clears the sky by using Conqueror's Haki.
Bu ve önceki spoiler doğru çıkarsa Luffy ölmeye devam ediyormuş gibi geldi bana. Hem içsel bir çatışma yaşaması, hem Kaido'nun uyanış modunun getireceği fırtına Luffy'i iyice çıkmaza sürükleyecek gibi. Bu modda Kaido'yu yenememesi bence büyük sükse olur. Gökyüzünde bulutların ortadan kalkması minklere bir torpilmiş gibi geliyor. Wano'da en büyük beklentilerimden biri bütün minklerin dolunayla form değiştirip Kaido'ya saldırmasıydı. Ümidi kesmiştim ama Oda böyle bir çılgınlık yapıp hepsini Kaido ile kapıştırsa muazzam bir vahşet sahnesi yaşatabilir bize.

Hazirana biter ya wano. Çok zaman çaldı yapacak bir şey yok. Seriyi de baya yıprattı.

Dragon, seriyi kendine getirebilir ben inanıyorum Devrimcilerden hareketler başlasın da Devrimci Lobisi, forumdaki diğer lobilerin içine birer birer saklanmış durumda. İlk aksiyonda Amiral lobisinin ensesindeyiz :a:
Bence bu arc sonunda Luffy, Dragon’un görmezden gelemeyecği kadar büyük bir güç olmuş olacak. Bu arc sonucu muhtemelen resmi olarak yonko. Tüm Wano ve Mink ırkı onun tarafında, Straw Hat Grand Fleet de var (Morgan’ın haberimde vardı hasır şapkaya bağlı 7 kaptan diye). Bir de Grand Fleet sahipsiz kalan Kaido’nun bölgesindeki adaların bazılarını Luffy için ele geçirde süper olur.

Karasal’dan ağır darbe yiyip ana üstlerini kaybetmiş ve Reverie’de muhtemelen 2. adamlarını (belki ordaki öbür üst düzey devrimciler de) kaybetmiş devrimciler için Yonko Hasır Şapkalı Luffy yeni bir umut ışığı olur. Dragon gelir “Evlat senin üvey kardeşi esir aldılar!” der ve ortak eyleme geçerler. 2 taraf aradında köprü görevi görecek Robin imiz de var.

Son düzenleme:
Arkadaşlar şaka maka bir yana sanırım Zoro cidden öldü. Ve benim korktuğum ise bu Luffy'nin meyvesinin Zoro'yu yeniden diriltme ihtimalinin olması. Bu mantığı nereden çıkarttın demeyin bana. Çünkü ben bu seriyle ilgili mantığı çoktan bıraktım. İleride olabilecek saçmalıkları sadece söylüyorum.
Zoro gerçekten ölse dramatik çizerdi diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık