Worstgen'in @RedTeroR 'üKim derdi ki Shitgen'e mini minnacık da olsa sempati besleyeceğin günler gelecek diye.
Worstgen'in @RedTeroR 'üKim derdi ki Shitgen'e mini minnacık da olsa sempati besleyeceğin günler gelecek diye.
Pavyon gibi ortam bu nedir anasını satayım ya :/
Ne? hahaha dediğim olmuş hahahaha ulanBaya kötü... Yani her Allahın günü "İyice bozdu" diyoruz ama dibi olmayan boşluğa mı düşüyoruz ne yapıyoruz anlamadım ki... Bundan sonraki adım Kaido nun ejder halinin dudağına yapışıp içine hava üfleyip balon yapması. Hadi yine iyisin Oda![]()
Redi olsa beğenisi daha fazla olur ve daha güzel gömerdi

Rakibi kendisine benzetmesinden bahsetmiyorum dövüşürken neden işi bitirmek yerine saçma sapan işler yapıyor diyorum yani güç komik, lacka olabilir oraya bir şey demiyorum ama karakter de ciddi değil, normalde Luffy ciddi olurdu son dövüşlerde. Kata dövüşü, Croc mesela Croc'da komik bir sürü şey vardı ama Luffy ciddiydi burada biraz salmış gibi geldi.Uyanışın olayı rakibi ve etrafı kendi gücüne çevirmek zaten.
Kid, Big mom'ı manyetik bir cisme çeviriyorsa Luffy'de uyanış ile rakiplerini kendisine benzetmesi normal.
Ooo çok iyiymiş ya.
Sarışın Gorosei diğerlerine söylediğinde bile inanmıyorlar sadece efsane diyorlar. Yani zaten adamlar bunu unutmuş ama birileri gelip onlara haber veriyor sonradan inanmaya başlıyorlar. Kim haber veriyor onu ileride göreceğiz sanırım.1. Güneş tanrısı ile lastik ne alakası var?
2. Eğer lastik bu kadar özel ise cp ajanları neden Luffyyi önemsemedi.
3. Neden dünya üzerinde kimse bu meyvenin sırrını bilmiyor karasakaldan tutun amirallere, hatta joy boy olmak isteyen kaidoya
4. Eğer meyveler sahiplerini seciyorsa killerin ne suçu var ve karasakali nasıl seçti?
5. Lastik bu kadar önemliyse neden dünya hükümeti bu meyve için önlem almadi Luffynin lastik olduğunu buggyden bile öğrenebilirlerdi.
Hayır deprem meyvesi neden bbyi seçiyorSarışın Gorosei diğerlerine söylediğinde bile inanmıyorlar sadece efsane diyorlar. Yani zaten adamlar bunu unutmuş ama birileri gelip onlara haber veriyor sonradan inanmaya başlıyorlar. Kim haber veriyor onu ileride göreceğiz sanırım.
Killer'ın yediği gerçek meyve değil haliyle sayılmaz ona bilerek kötü bir Smile yedirip sürekli gülsün diye o hale getirdiler.
BB'yi seçiyor normal, meyveyi alabilmesi için 4.tümeni öldürmesi gerekiyor bir bakıma lanetlenerek seçilmiş oluyor.