Ben anlamadım 2 bölümdür bölümleri yere göğe sığdıramıyorlarFazla değil 3-5 ay önce One piece öldü demiştim. Artık itirazı olan çıkmaz sanırım.
Sengoku'nun meyvesi nasıl Buda ise bu meyve de OP evrenindeki tanrısal bir figürün meyvesi. Zoan'ın alt türlerinden enteresan şeyler çıkabiliyor.Meyveyi gerçekten anlamadım neyin zoani ilk insanimi canlandırıyor maymun olayı evrim gibi birşey mi nasıl zoan aklım almıyor.
bu nasıl avatarBanada öyle geliyor ama başka şekilde![]()
Luffy'e bu arc öncesi güçlü bir düşman daha çizmiş olsaydı ona dahi gerek kalmazdı lan.Ne gerek vardı ben hala bunu anlamıyorum. Nerdeyse denktiler zaten. Normal meyve uyanışı verse yeterdi artık.
Valla bilemiyorum. Şuan fena sövmek istiyorum ama tamam bekliyorum. Ne çıkacak bakalım.Redon bölümü eleştirenlere cevap vermiş.
I knew perfectly well that this was going to happen and that the forum was going to be filled with beastly hate without having seen the FULL chapter (for the record, this time even the leakers have warned us). Anyway, there each one with what he says, many of you are going to have to eat some of your words in a couple of days for not being patient