Bence bu daha cok size yonelik yapılmıs Toon Force falan bunlar bizim zamanımızın olayları degil pek biz TikTok'ta takılır 2 dakikalık rap şarkıları dinlerizSon yıllarda anlaşmış olduğum bir kaç şey var artık. Ne kadar beklentini yükseltirsen yükselt tüm her şey yeni nesle göre ayarlanıyor. Bizim gibi biraz daha bomerlığa giden yolda yeni nesle hizmet ediliyor. Her seride aynı olmaya başladı, GoT, LOTR bir de bu şimdi. Daha göreceğimiz neler var ona bakıyorum artık. Bu bölümle bunu iyice anlamış oldum. Bundan sonra hiçbir şey ile ilgili olarak beklentim olmayacak gaza da gelmeyeceğim. Zaten monotonlaşam hayatımda 2-3 tane takip ettiğim şey var, onların da içine bir bir edildiğini görmek, kahrediyor beni :I
Bu tarz garip yüz efektleri eskiden bolca olurdu. Yonkou'da görünce millet yakıştıramadı o yüzden Toon Force dediler ama Kaido da olsan kim olursan ol OP'ta herkesin karizması çiziliyormuş.Görsellere baktım ama bu ''Toon Force'' muhabbetini anlamadım hala. Nerede kullandığı düşünülüyor? Benim gördüğüm; Kaido'yu yüksek hızla çevirdiği ve yerden yere vurduğu için Kaido'nun o hale geldiği. Sadece, Gorosei'nin de bahsettiği gibi; fiziksel gücü falan aşırı derecede artmış gibi geldi bana. Onun dışında, tanrı gibi her düşündüğünü gerçekleştirebilen, düşmanlarının şeklini bile değiştirebilen bir güç göremedim. Sanji bile, Duval'in tipini daha çok değiştirmişti. Hem de kalıcı şekilde.![]()
One Piece bu konuda diğer shounen serilerden farklı bir yol izliyordu insanlarda buna alışmıştı ve şimdi olanlar seriye karşı yabancılaşmış hissettiriyor bu yüzden şikayetçi olunuyor diye düşünüyorum. Yoksa Luffy'nin zirveye çıkacağını herkes biliyordur ama bunun yapılış şeklide önemli. Seriyi sevdiğimiz için eleştiriyoruz, herkes nasıl olacaksa olsun kafasında okumuyor.Kusura bakmayın da ben herkes gibi düşünemiyorum. Shounen seri ve ana karakter maalesef seride güçlü diyebileceğimiz bir konumda değil. Adam seri çıkarmış 25 sene kurgulayıp yayınlamış yorumlara baktığımda o öyle mi olur bu şöyle mi olur? Evet efendim olur çok da güzel olur hem de. Luffy'e daha çok power up versinde keyiften dört köşe olalım ya yeter 25 senedir saçma kavgalar yenilişler. Tam gaz basalım artık. Bunun tam tersini düşünenler de köşelerine çekilip ağlayabilirler.
Kaido'nun karizması mı kaldı ki? Oden'i hile hurdayla yen, kınlarla dövüşürken çığlıklar at, Luffy'le dövüşürken öpücük at... Çoktan gitmişti o ama dibin de dibi var tabii.Bu tarz garip yüz efektleri eskiden bolca olurdu. Yonkou'da görünce millet yakıştıramadı o yüzden Toon Force dediler ama Kaido da olsan kim olursan ol OP'ta herkesin karizması çiziliyormuş.
Fiziksel gücü artmış. Kas kütlesini istediği gibi artırıyor. Zaten G3 kas balonu diye geçiyor. Şimdi özgürce yapıyor. Engelleri kalktı diye algıladım. Fiziksel anlamda şu an zirve olabilir. Kendini tam bir dev yapacak. O büyük hasır şapkanın gizemi de çözülür.
İnsanlar Dressrosa'da Hasır Şapka Luffy'nin 10 metre felan diye biliyoruz demişti. Oda bir sür Foreshadowing koymuş.
Law'ın saldırısı gibi ortalığı yıkacak saldırılar çıkaracaktır bence. Dünyadaki en saçma güç diyor Gorosei.Oda Luffy'ye meyvesiz bir yol çizseydi o haliyle de Teach'i yenebilirdi. O önemli değil. Yeterince iraden ve zamanın varsa her halükarda o seviyeye gelebilirsin bu seride. Yeni vitesler falan hep ana karaktere yenilik getirmek, dolayısıyla okuyucularına yeni şeyler sunmakla alakalı. Bu sefer de iyice gaza getireyim demiş kendince.
Lastik uyanışı olsaydı şu bölümde gösterdiği tekniklerden farklı olmayacaktı zaten. Bu da yeterliydi. İşin içine bir de ateşi soktu mangaka. Sırf ateş için zoan muhabbetlerine girmeye gerek var mıydı? Bence yoktu. Ha olan olmuş artik. Fark etmiyor benim için.
Meyve uyanışının güçlü olmasına gelirsek... Luffy'nin meyvesi de özel çıktı denilmiş yorumlarda. Çıksın tabi lan Wb'den falan ne eksiği var bu çocuğun?Uyanışı umarım hayvan gibi güçlü çıkar diye çok yazdım burada. Şu hali hala istediğim seviyede değil. Sonraki bölümlerde belli olacak nasıl bir şey olduğu. Tüm adayı etkileyecek kıvamda teknikler çıkmazsa söverim Oda'ya.
Edit: Uyanış formunu çok sevmedim ama. G2 gibi cafcaflı olsaydı keşke.
Yoo bence söylemeye devam edecek çünkü meyvesinin gerçek ismini belki de hiç bilmeyecek.Bundan sonra gomu gomu demeyecek mi yani luffy![]()