Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünya hükümetinin, bu özel meyvenin sahibine özel bir harekat gerçekleştirmemesinin hiç bir açıklaması olamaz. Kurumun bütün fertleri istifa ettirilir marijoda köle olarak değerlendirilir :) Odene yapılan kahpelikten sonra, beyazbıyık korsanlarının müdahale etmemesine uydurulan bahanenin yandan yemişini de burda söyletir 5kadim'e falan yersennnnn.
 
Luffy'nin lastik meyvesi sahibi olduğunu yeni öğrenmiş olacak halleri yok herhalde bu gerizekalıların. Dolayısıyla luffy yi neden daha önce durdurmadıkları soru işareti. Ama hasır şapka tayfasının peşine kimsenin takılmaması da zaten soru işareti değil mi? Adamlar Enies lobbyden galip çıktı kimse peşine adam takmadı. Moria savaşında kuma geldi bi o da saldı onları. Öncesinde aokiji ile karşılaştılar o da saldı. Smoker zaten bizden. Garp geldi çay içmeye. Mantıklı hiçbir yanı yok yani. Öte yandan mantıklı olan ne olabilir diye bakınca meyvenin luffy nin meyvesi olmaması kalıyor. Akla yatan en makul meyve de kibi dango. Ya da ortamdaki başka bir meyve. Wano kapalı bir ülke olduğu için gorosei in bilmemesinin normal deriz. Başka bir meyve derken luffy nin uyanışına kolaylık sağlayacak ya da ölmesini engelleyecek bir meyve olabilir mi ondan dedim. Fakat yüksek ihtimalle o meyve luffy nin meyvesi öncesinde yapılamayan şeyler de kader işte :D lufyy nin sahneye dalması kaido yu pata küte dövmesi yine de güzel olacak ayrı mesele ama öncesinde kaido nun birkaç kişiyi indirmesi daha güzel olur. Luffy den hiç görmediğimiz bir öfke modu görsek tadından yenmez
 
Adam %99'a kadar özel meyve Luffy'de diye gösteriyor. Son dakika tersi çıkmasını bekliyoruz. Eğer Luffy'nin meyvesi özelse ve bugüne kadar aksiyon alınmamışsa, Dünya Hükümeti denen oluşum anaokulu kreşinden hallice çıkar.
Arada dönen konuşma
Bilge gorosei: Nasıl yhaaaa o meyve Luffy de miymiş?
Sarışın Yiğido: Ya kanka nasıl olur beeeee
Bıyıklı şişko: Moruq bütün orduyu seferber ettiq bulamadıq napaq
Çakma Zoro: Kılıcımın yolu hepimizi aydınlatsın.
Röfle saç: Tavla olsa da oynasak.

Seviye kesin bu da kamera görünce bilgece konuşmaya çalışıyorlar.
 
Tam bu esnada Beş Kadim, Şeytan Meyvesi'nin adını ve anlamını açıklamış.

Spoilerda böyle diyor ama bölümde Gorusei tam gerçek ismi açıklayacakken çaycı Hüseyinin çaylaar diye odaya girmesiyle yine isim açiklanmaz. :)

Meyvenin adı reçine çıksa isim değiştirmezler. Nika nika no mi gibi bir şey cıkacak. Zafer zafer meyvesi. Yiyen zafer kazanıyor. Bu da meyvenin bal gücü vermesinden geliyor. Karakter hem bal kullanıyor hem de şans anlamında ballı oluyor.

Bir de şu mevzu var. Meyve eğer JoyBoy karakteri veriyorsa, Luffy adlı çocuğun meyvesiz karakteri neydi acaba? Ömrü boyunca manipule edilmiş kişiliği bilinmeyen bir çocuk olabilir Luffy. O özgürluk ada kurtarmalar partiler hepsi JoyBoya bağlanıyor, ee JoyBoy da meyveye bağlanıyor, Luffy bu işin neresinde. :)
Luffy bu zamana kadar gizliden Joy Boy'un zincirlerini elinde tutuyormuş.
 
IM bile bilmem kaç bölüm sonra gösteriliyor. O kadar önemli birisi ama sanki hiç yokmuş gibi davranıldı. Aynı şekilde JoyBoy için de olursa şaşırmam artık. Klasik Shounen mantığı en güçlü kişiler hep en sona saklanıyor. Daha ne kaldı acaba diye merak ediyor insan. IM'in de üstünde biri çıkar mı ya da JoyBoy aslında antik krallığın bir generali filan olsa asıl önemli kişi sonradan çıksa, Dragon kukla çıksa asıl devrimcilerin başı antik krallıktan birisi filan olsa vs.. Her şeyi beklerim artık. Bizi şaşırtmak için elinden geleni ardına koyma oda efendi. Zaten tek yapabildiğin bu kaldı.
 
Goroseinin o sıradaki konuşmaları belki de hiç savaş ile alakalı değil. Belki de yanlarında shanks var. Onla konuşuyorlardır. Oda bize savaş devam ederken goroseilerin ne ile meşgul olduğunu gösteriyor olabilir. Biz kendi kendimize kuruntu yaptık belki de.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık