Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] 1044. Bölüm Hakkında

Çıktığı Zaman1044. Bölümün Spoilerini Görmek İstiyor musunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    488
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spoiler sağlayıcı kaynaklar 1044. bölümde çok büyük olaylar yaşandığını ve bölüm çıkana kadar hiçbir şekilde spoilera bakılmamasını söylüyor. Açıkçası bu bölüm özelinde bir değişiklik yapabiliriz. O yüzden site halkına sormaya karar verdim. Eğer sonuç olumlu çıkarsa, Cuma günü bölüm çıkana kadar site kapalı kalacak ve buradan herhangi bir spoiler paylaşımı yapılamayacak. İsteyenler yine alternatif kaynakları kullanarak spoilera ulaşabilir. Sonuç olumsuz çıkarsa da normal rutin neyse o olacak. Anket yarın öğlene kadar açık olacak.
Peki yarın öğlene kadar spoiler gelme ihtimali yok mu ?
 
Başka yerlerde neden spoiler yazılsın ki ? O kadar sınırlı karakterler yoktur herhalde aramızda.
Spoiler düştüğü anda bölümde hangi karakterler aksiyona girdiyse sağda hemen onların kütüphane konuları çıkıveriyor. Mesela Kaido, Luffy'yi yere yıktığı bölüm en başta "Kaido, Luffy'yi Kaç Defa Daha Bayıltır?" konusu vardı. Sadece bu konunun bile birden gündem olması yeterince ipucu verir, ki bu konular altında da bölümde olanlar konuşulabilir.
 
Bi yandan değişiklik olur, spoilersız bölüm okumak güzel bir deneyim olabilir. Fakat bir yandan da kapatırsak spoiler sonrası ilk tepkilerimiz arşivlenmemiş olacak ve ilerleyen zamanlarda dönüp okuma şansımızı kaybedeceğiz. Denildiği kadar tarihi bir bölümse bu durum üzücü olabilir. Çok kararsız kaldım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık