Ne olacak acaba ya, çok merak ettim şimdi, ilk defa böyle bir şey oluyor, daha önce hiç yenilmemiştiEe nolacak şimdi Luffy yenildiyse?

Ne olacak acaba ya, çok merak ettim şimdi, ilk defa böyle bir şey oluyor, daha önce hiç yenilmemiştiEe nolacak şimdi Luffy yenildiyse?
X Drake vardı bi bizim taraftan yenilen, Luffy için rezillik olur.Luffy yenilirse 2 hafta tüm siteye bu şarkıyı dinletirim.
Luffy yense de sevinirdim ne güzel wano biterdi.Bir cümleye kaç çelişki sığdırabilir bir insan?![]()
X-Drake kanayan yaram usta.Deşme...X Drake vardı bi bizim taraftan yenilen, Luffy için rezillik olur.
Bu öncekiler gibi değil düş kalk yapıp sonunda hallediyodu burada tüm düş kalklara rağmen Kaido galip ilan edilmiş. Spoiler doğruysa Luffy bir daha kalkamaz mantıken çünkü Oda kazanan Kaido yazmış.Ne olacak acaba ya, çok merak ettim şimdi, ilk defa böyle bir şey oluyor, daha önce hiç yenilmemişti![]()
Yetiş ya Luffy moduna devam.Ee nolacak şimdi Luffy yenildiyse?
Yenmeden bitme ihtimali var.Luffy yense de sevinirdim ne güzel wano biterdi.![]()
Sen benim profildekini niye sildin, insanlar girdikçe dinlerdi ne güzel.Luffy yenilirse 2 hafta tüm siteye bu şarkıyı dinletirim.