Sanırım Op ile alakalı değilmişOp'un portegizce resmi cevirisini yapan kişi önümüzdeki bi kac hafta cok ilginc olacak diyo op'la ilgili.
Çeviriden baktım' tweet attığım herşeyin op ile alakalı olduğunu düşünmeyi bırakmalısınız' gibi bir şey demiş.
Sanırım Op ile alakalı değilmişOp'un portegizce resmi cevirisini yapan kişi önümüzdeki bi kac hafta cok ilginc olacak diyo op'la ilgili.
Merak etme çam sakızı bile olsa Oda Sensei onu bize öyle bir yedirir ki biz apışır kalırız.Tanrı Kral Maymun Luffy bekleyen arkadaşlar Luffy çamsakızına dönüşünce yıkıma uğramayın ?

Merak etme çam sakızı bile olsa Oda Sensei onu bize öyle bir yedirir ki biz apışır kalırız.
"Mistik Çam Sakızı Zoan'ı"
"Özelden de Özel Paramecia"
"Efsanevi Logia"
Seç beğen al...![]()
Beş pere etmez bir babası var kız ne yapsın.Yav sen yonko evladısın yonko. Adam diyorki seni başa geçircem sen de kalkıp adama ben Oden'im hüüü diye hayatında görmediğin tanımadığın biri için karşı çıkıyorsun. Hayır Kaido kendi tarafında olan en küçük değersiz insanı bile korur destekler adamın kafa yapısı bu karşısındaysan kim olursan ol görmez.
On numara babası var keşke oğlu olsamBeş pere etmez bir babası var kız ne yapsın.

Joy Boy bütün zamanlara etki etmiş biri olduğu için büyük bir fenomen gerçekleşmek üzereymiş.Zaman yolculuğu mu oluyormuş ben anlamadım. Zaman maman demiş editör.
Babanı da sevmezdim zaten süt oğlan.On numara babası var keşke oğlu olsam![]()
Kerizlik bizde mi yoksa bu sodada şeytan tüyü mü var her şeyi yediriyor, anlamıyorum ?Merak etme çam sakızı bile olsa Oda Sensei onu bize öyle bir yedirir ki biz apışır kalırız.
"Mistik Çam Sakızı Zoan'ı"
"Özelden de Özel Paramecia"
"Efsanevi Logia"
Seç beğen al...![]()
Çoğu kişi bir şey yemiyor aslında da neyse...Kerizlik bizde mi yoksa bu sodada şeytan tüyü mü var her şeyi yediriyor, anlamıyorum ?