Haki salmayı herkes yapıyor![]()
Savaşlarının %90'ı böyle haki salıp ada boyutunda ekti yaratmakla geçti. Gök yardı göğe ulaştı hakileri.Hiç ben ölüyorum tribine girmediler.
Luffy'nin tükürdüğünü kullandı ölüyor Zoro.

Haki salmayı herkes yapıyor![]()
Savaşlarının %90'ı böyle haki salıp ada boyutunda ekti yaratmakla geçti. Gök yardı göğe ulaştı hakileri.Hiç ben ölüyorum tribine girmediler.
Bak o da ayrı bir nokta. Biri gök yardı diğeri gökte uçanı. Yine de kıyas yapmayalım dostlar, hepimiz aynı gemideyiz. Bu şarkı sevipte kıyaslamayanlardan kıyas yapanlara gelsin...![]()
Ağla..Haki salmayı herkes yapıyor![]()
Ağla muhabbetini ilk açan genelde ağlayanlar oluyorAğla..Gök yaran WB-Roger- Kaido-BM ve Shanks-WB var.
Bir diğeri Luffy ve Kaido. İkincisi 1 değil 2 değil sabah akşam bu boyut haki fışkırtıyorlar.
Zoro 2 hamle ile öldü gitti.
@Skywalker_61
Boş ver onlar başlattı. Luffy sadakasını verse Zoro hayat dolar.
Zaten teke tek girmedi sayılır Luffy çünki adama tüm ada daldı daha ne olsun üstüne ada uçuruyor bana kalırsa Luffy ne kid nede Law ‘a denk işlendi şu ana kadar güç dengeleri bozuldusOda denilen embesil kendi yazdığı mangaya ihanet etmeseydi lütfi ölse bile Kaido'yu alamazdı zaten. Kaido'yu tanıtırken bile sOda teke tekte kafadan Kaido alır dedi sonra yazdığını unuttu alzheimer sOda...
zoro ölümü görüp, güçlendirme alacaktır.
umarım bankai açmaz.