Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042. Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oturdunuz Oda'nın tayfadan birini öldürmesine mi inanıyorsunuz cidden, kıyamet alameti bu. İmkansız, leaker bait gif sallamış. Diğer haftalarda da BM için öldü diye bait sallamıştı, karakter çukura düştü sadece.

Luffy sağlam bir vuruş yapıp Kaido'yu uçurmuştur belki. Redon boş yapıyor da olabilir. 2. ihtimal daha yüksek.

My Final G4 ifadesi ya artık daha enerjim kalmadı bu son girişim anlamında ya da bu g4'teki nihai formum daha da başka G4 formu olmayacak anlamında kullanıldı.

Ama bence her ikisini de kastediyor. Hem Luffy bu benim en üst tekniğim ve nihai g4'üm dedi. Hem de daha üst düzey bir şeyi olmadığı için bununla sonuna kadar savaşacak ve gücünü bitene kadar da çıkmayacak anlamında bu son girişim diye söyledi.

O yüzden Luffy'nin şu an sakladığı bir koz yok gibi duruyor.
Öyle mi, bunları sana biri söyledi ama kabul etmedin diye hatırlıyorum :hhh:

Öyle mi, bunları sana biri söyledi ama kabul etmedin diye hatırlıyorum :hhh:
O sıra dedim ki neden böyle bir ifade kalıp deyim kullanılsın. Vermek istediği mesaj oysa Final G4 felan söyletir. Last time dedirtir felan demiştim. Ben tamamen diyalogtan yola çıkıyorum. Çeviri değiştiyse fikrim de tabiki değişecek.

O sıra dedim ki neden böyle bir ifade kalıp deyim kullanılsın. Vermek istediği mesaj oysa Final G4 felan söyletir. Last time dedirtir felan demiştim. Ben tamamen diyalogtan yola çıkıyorum. Çeviri değiştiyse fikrim de tabiki değişecek.
Çeviri de öyleydi zaten örnek.
Bir kumar masasında pokere bir şans daha veriyorum her şeyimle oynayacam dersen bunun anlamı nedir?

Aynı şey burada da geçerli. Lütfüde bir şey çıkmaz da demiyorum ama o konuşmada yoktu öyle bir anlam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık