Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042. Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meyve uyanışından bahsediyor genel olarak. Orada ki kişiler zoan sadece, yani aynı.
Doflamingo'nun açıklamasını tekrar izledim animeden ama kanji bilmediğim için mangadan teyit edemiyorum. Crocodile ve Doflamingo'nun kullandığı kelimeleri anlayacak kadar japoncam yok ama ingilizce ayni kelimeyi(awakened) kullanılıyorlar. Şu da var ki güncele kadar kesin uyanış gösteren bütün kullanıcılar paramecia. Bana öyle geliyor ki oda bu ve bunun gibi bir çok şeyi muğlak bırakıp bitirecek seriyi :)
Tekrar baktım net yazmak için. Doflamingo; "覚醒 kakusei" ve "完成 kansai" kelimelerini kullanırken katakuri, "kakusei" kelimesini kullanıyor. Croco da "kakusei" kelimesini kullanıyor. Paramecia'lar gibi zoan ve logialar da uyanış gösterirse seriye renk gelebilir. Oda'nın yaratıcılığına kaldık :)

Son düzenleme:
Luffy nin meyvesi Hükümet için çok tehlikeli gözüküyor.Bu sebeple ki cpo ajanı olan Who who tarafından hükümet gemileri ile korunuyor.

Daha büyük olayları ortaya çıkma ihtimaline karşın cpo a Luffy i öldürme yetkisi verdiler zor olacağını bildikleri halde.

Bunu düşününce efsane hakkında konuştukları muhtemelen Luffy hakkında olacaktır.Zor zamanlarda (Yonkou ile dövüşmek gibi) kişinin limitlerini aşacağıni düşündükleri için Luffy nin hangi seviyede geleceğini tahmin edemediklerinden ölümüne onay çıktı.

Gelelim gear 5 e mutlaka ortaya çıkaracaktır.Ama zoan larin en güçlüsü olan Kaido yu uyanış olmadan ortaya çıkarmaz Oda.

Zoan’nın meyve uyanışı nasıl olabilir ki onu tahmin edemiyorum. Var mı daha önceden açan bir karakter ben hatırlamıyorum da.

Zoan’nın meyve uyanışı nasıl olabilir ki onu tahmin edemiyorum. Var mı daha önceden açan bir karakter ben hatırlamıyorum da.
impel down'daki gargiyan zımbırtıların uyanmış zoan oldukları söylendi. Chopper'ın uyanmış zoan formuna da bakarsak eğer, meyveyi uyandırdıktan sonra kontrol edebilmek için güçlü bir irade ve meyveye uzun süre aşinalık gerekiyor gibi. Şu ana kadar meyve uyandıranların hepsi meyvelerini çoğunlukla çocukken yemiş ve çok uzun süredir meyvelerine hakim olan karakterler. Luffy de bu tanıma girdiği için uyanışı sırıtmayacaktır.

Chopper'ın zoan uyanışında time skip öncesi ilaçla zorlamalı uyanış yaptığı için son formda içindeki şeytan kontrolü ele alıyordu. Bu sadece zoanlara özgü bir durum olabilir, diğer tiplerde de geçerli olabilir.
Burada Oda'nın bize ipucu olarak bıraktığı bir şey görüyorum. Chopper'ın hito hito no mi'sinin uyanış formunda meyve, dev özelliği veriyor. Geyik yapısıyla birleşince de bu canavar çıkıyor ortaya ama diğer formlarında normal boyutlarda kalıyor. Sengoku'nun hito hito'sunda da tek formunu gördük ama o da devdi. Direkt uyanmış formunu göstermiş olabilir. Sonuçta o meyvenin standart formu oysa gemide falan kullanamaz, batırır herhalde. Bu durumda uyanış formunun devleştirmesi hito hito'ya mı özgü yoksa tüm zoanlara mı özgü diye sorduğumuzda impel down'daki uyanışlı gardiyanlar dev değillerdi. Şeytanları tarafından ele geçirilmiş kullanıcılar gibiydiler ve aşırı hızlı yenilenme becerileri vardı.

Yine hito hito bağlamında ele alırsak ve teorilerdeki gibi Luffy'nin meyvesi de hito hito no mi: model sun wukong gibi bir şeyler çıkarsa uyanışında dev bir form görebiliriz. Büyük savaşta çok işe yarardı.

Eyyorlamam bu kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık