Zoan’nın meyve uyanışı nasıl olabilir ki onu tahmin edemiyorum. Var mı daha önceden açan bir karakter ben hatırlamıyorum da.
impel down'daki gargiyan zımbırtıların uyanmış zoan oldukları söylendi. Chopper'ın uyanmış zoan formuna da bakarsak eğer, meyveyi uyandırdıktan sonra kontrol edebilmek için güçlü bir irade ve meyveye uzun süre aşinalık gerekiyor gibi. Şu ana kadar meyve uyandıranların hepsi meyvelerini çoğunlukla çocukken yemiş ve çok uzun süredir meyvelerine hakim olan karakterler. Luffy de bu tanıma girdiği için uyanışı sırıtmayacaktır.
Chopper'ın zoan uyanışında time skip öncesi ilaçla zorlamalı uyanış yaptığı için son formda içindeki şeytan kontrolü ele alıyordu. Bu sadece zoanlara özgü bir durum olabilir, diğer tiplerde de geçerli olabilir.
Burada Oda'nın bize ipucu olarak bıraktığı bir şey görüyorum.
Chopper'ın hito hito no mi'sinin uyanış formunda meyve, dev özelliği veriyor. Geyik yapısıyla birleşince de bu canavar çıkıyor ortaya ama diğer formlarında normal boyutlarda kalıyor.
Sengoku'nun hito hito'sunda da tek formunu gördük ama o da devdi. Direkt uyanmış formunu göstermiş olabilir. Sonuçta o meyvenin standart formu oysa gemide falan kullanamaz, batırır herhalde. Bu durumda uyanış formunun devleştirmesi hito hito'ya mı özgü yoksa tüm zoanlara mı özgü diye sorduğumuzda impel down'daki uyanışlı gardiyanlar dev değillerdi. Şeytanları tarafından ele geçirilmiş kullanıcılar gibiydiler ve aşırı hızlı yenilenme becerileri vardı.
Yine hito hito bağlamında ele alırsak ve teorilerdeki gibi Luffy'nin meyvesi de
hito hito no mi: model sun wukong gibi bir şeyler çıkarsa uyanışında dev bir form görebiliriz. Büyük savaşta çok işe yarardı.
Eyyorlamam bu kadar