850 kere jack'i yeneceğim diyen Lütfü bir şeyler yapar diyorsun ama xDSen gelene kadar samurayları toplayacağım deyip 2 hafta yatan zoro mu filo toplayacak?
O sızıntıyı ben de hatırlıyorum. Orda yazan şeyler olur mu bilemem ama luffy’nin yakalanmasını isterim. Mangayı hızlandırır. Eğer luffy yakalanmazsa sabo’ya ve devrimcilere ne olduğunu okurlar gazetede. Direk o savaşa hazırlanırlar. Artık parti>gazete>yeni ada tekrarlanmaz diye umuyorum.
Yenmişler yalnız eğer lütfü fanıysan birlikte düşmüşler sonuçta xD Yendiler de geçİzou > Drake - Apoo diyebiliriz en azından. İzou'nun ne seviyede olduğunu gördük. Uçan altılı seviyesinde olur sanıyordum ama yaralı haliyle Apoo - Drake'den çok daha fazla iş yaptı.
Tüküreyim sizin gibi ajanlara bu arada. 2v1 durumda Izou yenememek nedir.Dragon ve Sabo neyinden çekiniyor bu örgütün acaba.
Kendini mi patlattı acaba ne yaptı ? ?İzo adamdır.Wb tedrisatından geçmiş olduğu nası belli ama koçum benim
Nasıl yenildiklerinede bakmak gerek.Izo'yu halletmelerini bende beklerdim ama çok aşırı güçlüde beklemiyordum Cp0'ı.İzou > Drake - Apoo diyebiliriz en azından. İzou'nun ne seviyede olduğunu gördük. Uçan altılı seviyesinde olur sanıyordum ama yaralı haliyle Apoo - Drake'den çok daha fazla iş yaptı.
Tüküreyim sizin gibi ajanlara bu arada. 2v1 durumda Izou yenememek nedir.Dragon ve Sabo neyinden çekiniyor bu örgütün acaba.
Yenmiş gibi saymıyorum bu durumu ben. 2 ajan da ayakta kalsaydı yenmiş sayardım. Hiç tatmin edici değil. Buradan nemalanamam ben.Yenmişler yalnız eğer lütfü fanıysan birlikte düşmüşler sonuçta xD Yendiler de geç![]()