Ben siteyi 12 yıldır takip ediyorum ama fazla yazmıyorum. One piece yorumlarını okumak daha eğlenceli geliyor bana. Galiba bağımlılık yapıyor KorsanfanHaklısın böyle giderse ben de manga okumayı bırakıp, yorumlara sarabilirim.![]()

Ben siteyi 12 yıldır takip ediyorum ama fazla yazmıyorum. One piece yorumlarını okumak daha eğlenceli geliyor bana. Galiba bağımlılık yapıyor KorsanfanHaklısın böyle giderse ben de manga okumayı bırakıp, yorumlara sarabilirim.![]()
İyide Luffy herkese fark atmış durumda.Ödüller güç göstergesine göre sıralanır muhtemelen. Wano sonu için:
Luffy: 3.250.000
law: 2.670.000
Kid: 2.660.000
zoro: 1.450.000
sanji: 1.430.000
killer: 900.000
Yamato tutacaksa balıklama çivileme yanlama zımbalama her şekilde atlarım.Zoro düşerken birisinin tutması gerekiyor dimi?![]()
![]()
Bence Alpa'nın kastettiği Zoro = Luffy mevzusu fakat senin de bilerek anlamamazlıktan geldiğin noktada bu.Görünürde gerçekleşti. Law > Kid bariz. Killer zaten ayıp olmasın diye kaptan diyor kide. Dof luffy için kral haki sahibi diye lawdan daha potansiyelli demişti. Zoro otomatik üstte. Kidde kral hakinin hiçbir şeyini görmedik. Her yeri potansiyel olsa ne olur.
Hiçbir yorumu okumana gerek yok tek bir kişiyi okuman yeterli her bilgiyi ondan öğrenebilirsin gönül rahatlığıyla op bırakabilirsin yani.O kişi ise bir efsane tek bir yorumu bir chaptera bedel.Elbette biliyorsun o kişi...Haklısın böyle giderse ben de manga okumayı bırakıp, yorumlara sarabilirim.![]()
Hiç güleceğim yoktu yauHiçbir yorumu okumana gerek yok tek bir kişiyi okuman yeterli her bilgiyi ondan öğrenebilirsin gönül rahatlığıyla op bırakabilirsin yani.O kişi ise bir efsane tek bir yorumu bir chaptera bedel.Elbette biliyorsun o kişi...Kum-kun’dan başkası değil.
Sakın yapmayın uzay-zaman algım bozuldu evde sables atıyorum şu an.Hiçbir yorumu okumana gerek yok tek bir kişiyi okuman yeterli her bilgiyi ondan öğrenebilirsin gönül rahatlığıyla op bırakabilirsin yani.O kişi ise bir efsane tek bir yorumu bir chaptera bedel.Elbette biliyorsun o kişi...Kum-kun’dan başkası değil.
Zorocuların yorumlarını bende okuyomYorumları oku hocam ben özellikle Red'in ve diğer Zorocuların yorumlarını okuyorum daha zevkli oluyor daha çok keyif alıyorum. 1020'den beri sadece bir bölüm okudum onda da sırf Zoro'dan dolayı.
Tutar, tutar.Yamato tutacaksa balıklama çivileme yanlama zımbalama her şekilde atlarım.