Sen Basketbol, Futbol örneği verince berbat örnek olmuyor. Boks örneği verince berbat oluyor öylemi ?Adamın dj yapabilmesinin sebebini sonradan öğreniyoruz.Neyden bahsettiğinden haberin bile yok.Ki djyi 2 yıl sonra durduğu yerde bile kullanan Sanji var bu sahnelerin yarısından fazlasına djyi hareket elinde olmayan kullanıyor adam.
Yaptığın kötü yorumlar içerisinde bile bu en kötüsüydü.Adamın meyvesi enerji tüketiyor.Kid'in meyvesi de uyanışta çok enerji tüketiyor o da mı dayanıksız.Yami yami de aldığın acıyı 2 katına çıkartıyor Teach neden fazla acı çekiyor dayanıksız demeye benziyor yorumun.
Adam yaralarını Marco gibi iyileştirmiyor.Her meyvesini kullandığında ömründen ömür gidiyordu adamın Rosa'da.
Seni mi destekledimFodderlar Luffy kayboldu derken Kata yapıştırıyor herifin ağzına tekmeyi.Asıl benim dediğimi kanıtlıyor seni değil.Sanji gözden kayboluyor çünkü çok hızlı diyordun,Luffy'de aynısını yapmasına rağmen ayarı yiyor.
Diğer karakterler bunu uzun sürdürmek için çaba harcamıyor.Görünmez adam kendisini göremesin diye tepe hızını sürekli kullanan Sanji ile yer yer saldırı ve sıyrılma amaçlı bunları kullanan kişileri kıyaslamak ve Sanji lehine yorumlamayı da sen başarırdın sanırım anca.
Sanji'nin p.up öncesi base haline de yer yer tepki veremiyordu.Sen ifrit Sanji'ye tepki verememesi büyük bir şey gibi anlatıyordun ama xd.Ben sana olanı söylüyorum Sanji adamın gözünün önünden vuruyor değil.Gözünün önünde de rahat vurur ama bu büyük bir şey değil.Queen gözlem fakiri,berbat bir reaksiyon hızına sahip birisi.
1 metre arkasındaki Shinobu'yu King olmadan fark etmeyen birisine karşı hız şov yaptı diye adadaki herkesten hızlı ettin daha da uçmaya devam ediyorsun
Berbat bir örnek verdin çünkü.Boks ile op aynı şey değil.Boksta adamın yumruklarından sıyrılsan kimse buna savunma demez,One Piece'te logialar ise rakiplerinden vücutlarında boş oluşturarak yaptıkları sıyrılma yöntemiyle savunma yaparlar.Bunun adı da logia savunması.
Logia savunması ile Shambles örneğine bulacak laf edemediğin için işin içine hakiyi katman bile fazlasıyla yetti banaHayır Law'ın Smoker'ın saldırsını takt yeteneğiyle savunup mess ile yenmesi olayı bile bu mangada geçiyor.Bence de işine dön ama sen hocam iyi çalışmalar
![]()
![]()

Tekniğin çıkış noktasına bakacaksın. Ne yapsın yazar her Diable Jambe öncesi Tazmanya Canavarı gibi döndersin mi Sanji'yi ?
Law'ın meyve staminasını götürüyor, götürmüyor demedik. Madem öyle zayıflığını bil ve staminanı artır arkadaş. Doktor değil misin sen ? Sabah koşusu yap 10 km.Kardiyo yap. Bak Sanji'ye adam o kadar sigara içiyor o ciğerle hiç söyleniyor mu ? Her vs de biz senin enerjin bitecek diye tedirgin mi olmak zorundayız ? Eğer buna bir şey yapamıyorsa bu da Sanji'ye karşı net bir zayıflıktır.
Queen kadar bile dayanıklılığı yok Law'ın . Vay kolum koptu diktim, vay kurşunla komaya girdim çıktım , deme şansı bile olmaz. İliklerine varana kadar yanar, düzeltemezde kendisini.
Bence Law'ı biraz yakışıklı yapması hiç fena olmaz.