Jimbei senin adamın maskesini yüzüne montalar gerçek tipini hiç göremezsin... Gerek yok böyle şeylere :d

Jimbei senin adamın maskesini yüzüne montalar gerçek tipini hiç göremezsin... Gerek yok böyle şeylere :d
Datte'ye gömmeyeyim mi yani dediğini gördüm beDün gömmeye çalışmadım, dediğim tek şey şuydu ''şuan sağ kol üstü olduklarına dair bir şey yok''
Reis Law da bir şeyler gösterecek daha bir bekleyelim xD
Tek itirazım buna. Tabi ki savunmanın bir parçasıdır. Head movement, footwork vs de işin içine girer.Berbat bir örnek verdin çünkü.Boks ile op aynı şey değil.Boksta adamın yumruklarından sıyrılsan kimse buna savunma demez,One Piece'te logialar ise rakiplerinden vücutlarında boş oluşturarak yaptıkları sıyrılma yöntemiyle savunma yaparlar.Bunun adı da logia savunması.
Zoro birine 1.3 diğerine 0.70 atar.
Kid ve Law'un indirdiği yonkoyu Zoro ve Sanji de indirir.
Zoro'nun olduğu yerde anca biri teşekkür eder diğeri de ağzı açık Zoro'yu izler
Yamato'yla Zoro alır da Sanji kim laZoro olduğu yerde anca biri teşekkür eder diğeri de ağzı açık Zoro'yu izler![]()
Bir ara Sanji fanı sanıyordum seniYamato'yla Zoro alır da Sanji kim la
Sanjiyi de Zoroyu da severim de herkesin çapı belli. Queeni indirip iki seksen yatmaya benzemez.. İmparator bu.. Adamın aklı alır.
Haklısın. Kid gibi bir hurdacı sırtında yükken Linlin indirecek.Reis Law da bir şeyler gösterecek daha bir bekleyelim xD