Daha Diable Jambe'ın temelinin hız olduğunu anlamamışsın İfrit'i durduğu yerde yapıyor diyorsun.
Kendi kafana göre at koşturuyorsun vallaha. Law Chopper gibi bandajcı doktor değil. Cerrah ! Dikiyor kolunu devam ediyor. Sanji'de kurşunla vurulduğunda canı acıyor.
Kendinde diyorsun meyvesi enerjisini tüketiyor diye. Buda dayanıksızlığına bir kanıt zaten.
Gözle görünemeyen Luffy'ye Kata vurdu diyerek yine beni destekledin bu arada. Luffy'nin hızının resmedilişi karaktere göre değişmiyor. Demek ki neymiş; Sanji daha uzun süreler görünmez olduğu için daha hızlı diyebilirmişiz. Cracker'e de blitz denedi. Bisküvi asker çıkardı hemen önüne. Sonra sen uyudun....
Queen önü dönükken göremiyor.Karşılık veremeyeceğini biliyor, uğraşmıyor. Hala arkadan saldırdı diyorsun. Önden saldırsa ne olacak ? Göremiyor ki hiç bir şekilde ?
En komiğide şu: basketbol, futbol örneği veriyorsun. Ben boks örneği verince adamlar boks yapmıyor diyorsun. Bu ne değişik bir kafa ?
Vallahi uğraşamayacağım herşeyi alıntılayıp , cevap vermeye. Yoruldum vaktim de yok..İşime gücüme döneceğim şimdi.
@Miyata Ichiro

Kendinde diyorsun meyvesi enerjisini tüketiyor diye. Buda dayanıksızlığına bir kanıt zaten.
Gözle görünemeyen Luffy'ye Kata vurdu diyerek yine beni destekledin bu arada. Luffy'nin hızının resmedilişi karaktere göre değişmiyor. Demek ki neymiş; Sanji daha uzun süreler görünmez olduğu için daha hızlı diyebilirmişiz. Cracker'e de blitz denedi. Bisküvi asker çıkardı hemen önüne. Sonra sen uyudun....
Queen önü dönükken göremiyor.Karşılık veremeyeceğini biliyor, uğraşmıyor. Hala arkadan saldırdı diyorsun. Önden saldırsa ne olacak ? Göremiyor ki hiç bir şekilde ?
En komiğide şu: basketbol, futbol örneği veriyorsun. Ben boks örneği verince adamlar boks yapmıyor diyorsun. Bu ne değişik bir kafa ?

@Miyata Ichiro
Savunma ve dayanıklılık konuşuyoruz burada en başından beri. Saçma yerlere çekmenin ne anlamı var ?Bu ne biçim yorum şekli. :// Sanji'nin de varı yoğu tekmeleri başka yeteneği yok diyeyim de boşa gitmesin.
Ha ufak bir hatırlatma; kılıç ustalığı, dövüş ustalığı, silah ustalığına sahip. Meyvesiz çok şey yapar diye iddia etmiyorum fakat meyvesiz de yetenekleri var. Doffy ile tekmede tokuşturdu bu adam.