Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037: Sekiz Trigramlı Sarhoş Ejderha

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 229 77.6%
  • Orta

    Kullanılan: 45 15.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 21 7.1%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga eğer bu zunisha meyveyse suda nasıl yürüyor böyle? Seride yıkılmadık birkaç dinamik kalsın en azından 😬
 
Ben açıkçası Kaido'nun sarhoş hallerini beğendim. Bazı arkadaşların biraz daha ciddiyet istemesi doğal olsa da One Piece'in ciddiyetin olduğu yerlere bile dozunda mizah unsurları ekleyebilen bir seri. Bazıları ayarın kaçtığını düşünebilirler ama şahsen beni güldürdü ve Kaido karakterinin de bir tık daha renkli hale getirdi benim gözümde.


Robin tekrar kaçırılsa bile Oda'nın 2. Bir Enies Lobbies yapacağını zannetmiyorum. Olabilecek maksimum şey Robin'n kaçırılması, bunun sonraki arca geçişte bir malzeme olarak kullanılması olur. Ama eskisi gibi koca bir arcın Robin'e malzeme edileceğini zannetmem. Zaten seride konu sıkıntısı yok. Bu nakama kurtarma meselesi muhtemelen gene final için önemli rol oynar. Zaten final sagasında Luffy'e savaşmak için anca böyle bir sebep gerekir. Aksi takdirde Luffy'e İmu'yu falan anlatsak bile en fazla burnunu karıştırarak anlamadım ama İmu çok kötü bir adama benziyor hadi gidip dövelim der.


Panellerden açıkça görünen şey bu meyvenin uyanışı ve Kaido ya da Big Mom'ın yaşamaması arasında bir bağlantı var. Meyve nedir bilemiyoruz tabi. Bunun ayrıca Zunisha'yla da bir bağlantısı var son panelde gözüktüğü üzere. Lastik meyvesinden bahsedildiğini zannetmiyorum. Lastik meyvesinin uyanmasıyla Kaido'nun düşmesiyle kalkacak engelin ne alakası olabilir? Öte yandan bu durum Kaido düştüğünde hükümetin Wano'yu kontrol altına almak istemesini de açıklıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık