Kendi atıyon kendin oynuyorsun vallaha. Dof yk3ten yukarısı etmez nokta. Sen başka şekilde düşünebilirsin.Law'sa ana novalardan biri Urouge'dan daha güçlü olduğu kesin. Hadi diyelim Yc3 etmesin ama yuksek zorluk verebilecek seviyede olduğu kesin.
Kendi atıyon kendin oynuyorsun vallaha. Dof yk3ten yukarısı etmez nokta. Sen başka şekilde düşünebilirsin.Law'sa ana novalardan biri Urouge'dan daha güçlü olduğu kesin. Hadi diyelim Yc3 etmesin ama yuksek zorluk verebilecek seviyede olduğu kesin.
Dof'un fodderlara karşı siz beni daha tam görmediniz lafını tam güç olmamasına bağlayan sen mi diyorsun bunuBoş algı yine senden beklendiği gibi.Uyanışı ilk dressrosada gösterdiği için mangaka uzun uzun konuyu Dof’a açıklattırıyor.O yüzden yazar açıklayacakta açıklayacak elbette önemini mangada okuyucuya gösterebilmesi için.Ha birde Kata mütevazi adam tabii üzerinde durmayacak kendini övmeyecek Doflamingo gibi tanrı egosu olan biri değil.Şunları da açıklattırıyorsun ya...
Yenilmiş olabilir. Fakat yenilmiş olsa bile neye ve kime yenildiğine bakarım.Hocam bu bölüm yenildi bu adam. Bu güzelim karizmayı bir bölümle heba etti. Kendini hazırla buna.![]()
Önceki mesajları okumadım yav niye öyle dedin ? Dof övdüm lan daha ne istiyon ?Kısaca bana sen yazma da diyebilirdin.![]()
Abi bu nasıl bir mantıkCracker kendi arc'inin blueno'su olan bir karakterdi harcandı girdi. Cracker> Dof diyorsanız aynısını Blueno>Croco,Enel içinde söylemelisiniz.
Dof>çöp dediğin için teşekkür mü bekliyon la ahahahaÖnceki mesajları okumadım yav niye öyle dedin ? Dof övdüm lan daha ne istiyon ?![]()
Oda blueno sayesinde birçok tartışmanın önünü kestiAbi bu nasıl bir mantık
Olum en azından "Op standartlarına göre" ortalamanın üzerinde olan çöpler bunlar. O da bi'şey ahahahhaDof>çöp dediğin için teşekkür mü bekliyon la ahahaha![]()
Neresinden yanlış var söylesene bilelim. Bir de Jack paneline neden cevap vermiyorsun ?Kendi atıyon kendin oynuyorsun vallaha. Dof yk3ten yukarısı etmez nokta. Sen başka şekilde düşünebilirsin.