Senin yorumuna kaymış. Güçlü çocuksun diyor.Kaido gibi adam aşırı dayanıklısın diyorsa dayanıklıdır oğlum adam, Roger, WB görmüş adamın gidip elin bebesine "hey maşallah" demesinin bir sebebi vardır.

Senin yorumuna kaymış. Güçlü çocuksun diyor.Kaido gibi adam aşırı dayanıklısın diyorsa dayanıklıdır oğlum adam, Roger, WB görmüş adamın gidip elin bebesine "hey maşallah" demesinin bir sebebi vardır.
"I've seen the resistance experiment they did with you."Senin yorumuna kaymış. Güçlü çocuksun diyor.Daha çok böyle yüreklendirecek tarzda bir övgü gibi söylemiş. Hem ateşiyle zaten savunmasının arttığı biliyoruz.
Çok büyük alana etki eden uyanış gücüne sahip Kata. Biraz yanlı yorum yapıyon gibi geldi bana. Neyse öyle olsun.Geçen bölüme kadar kata diyebilirdim ama o attığı son magma saldırısı çok büyük bir alana etki eden, magma tıynetinde bir saldırı gibi duruyor. Kata'nın en büyük eksiği ne desen, gözlemi ile sıyrılamayacağı(boyutundan dolayı)+ aşırı kuvvetli saldırı derim, biri aşırı dayanıklı, diğerine dokunamıyorsun. Lakin aynı seviyenin adamı oldukları belli. Kata h. haki mevzusunu adam akıllı çözse Yonko bile olabilir, o ayrı mesele![]()
Kata yapmıyor mu dedim ben? Ne alakaÇok büyük alana etki eden uyanış gücüne sahip Kata. Biraz yanlı yorum yapıyon gibi geldi bana. Neyse öyle olsun.
İyi de üzerine yapılan direnç deneylerini gördüm diyor. Zaten ırkından dolayı her şartta yaşayabiliyor deniliyor. Bu illa aşırı dayanıklı olduğu anlamına gelmiyor. Tüm ırkı bu özelliklere sahip. King dayanıklı diye üzerine direnç deneyleri yapalım denmemiş. Irkı sınanmış."I've seen the resistance experiment they did with you."
Bunu diyo işte
Nasıl yanlışlıkla desin laZoro onu yanlışlıkla dedi kaljsdlkjsalkj![]()
La üstüne yapılan deneyleri gördüm der o zaman kadio, neden direnç deneylerini gördüm desin spesifik olarak? O nasıl bi yorumlama şekli looİyi de üzerine yapılan direnç deneylerini gördüm diyor. Zaten ırkından dolayı her şartta yaşayabiliyor deniliyor. Bu illa aşırı dayanıklı olduğu anlamına gelmiyor. Tüm ırkı bu özelliklere sahip. King dayanıklı diye üzerine direnç deneyleri yapalım denmemiş. Irkı sınanmış.
Ateşlerinin nasıl çalıştığı da tam bir gizem. Hasarı soğuruyor mu yoksa sertlik mi katıyor. Bana sanki soğuruyor gibi geliyor.