Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1034 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim tek gördüğüm sanjiye fake spoilerla haki buff vermeye çalışan sanji fanlarıyla dalga geçen Zoro fanları. Önce fake spoiler atıp düşüyosunuz, sonra da konuyu Zoro fanları korktu ya mı getiriyosunuz?
Çevir, çevir kazı yanmasın.
Kral haki çıkarsa ve bu kadar kısa bir sürede Sanji bunu kullanırsa hakkını da veririz Reis'in, yok kaşı kullandı, yok gözü kullandı, yok farkında değildi, yok Judge yerleştirdi geyikleri yapmayız :a:
 
Sahneleri yine bir lütfü fanı olarak yanlış yorumluyorsun, alıştık artık ;)



Sahte spoileri başkaları atıyor, sahte çıkınca gelip takılıyoruz diye yine biz alem oluyoruz :oleyo2:
Ben bişeye takılmadım okudum geçtim hiçbirşeyde yazmadım ama sizin yazdıklarınız ortada yok alt yapı yok üst yapı gitmişler baksana yazılanlara :hhh:
 
Sanji'de k.haki çıkarsa Law'da banko çıkar. Farklı olarak Zoro ilk kullandığında ne olduğunu bilmiyordu, Sanji'de de öyle olur muhtemel. Law ise kral hakinin ne olduğunu biliyor. Kid'e şimdiye kadar k.haki kullandırmama sebebi Law'a da zemin hazırlamak için çıkarsa şaşırmam zateeee, olabilir yani neden olmasın. :p
 
Buggy de kocaman tayfaya emir veriyor kral hakisi mi çıkacak yani? Ne biçim argümanlar üretiyorsunuz anlamıyorum ki.
Sanji'de liderlik vasfı yok diyenlere cevaptı o. Siz deyince argüman cevabınızı alınca ne biçim mi oluyor? Konu liderlik vasfının olmaması ise kaptan yokken tayfayı Dressrosa'da komuta etmesi de Punk Hazard'da denizcileri yönlendirmesi de ortada. Özellikle Luffy gibi imkansız bir hayale de sahip ve o imkansız görünen hayalinin peşinden gidecek iradeye de sahip. Luffy'nin amacına giden yolda güçlenmesi gerektiği de ortada. Hala daha olmaması için tek mantıklı bir şey yazan göremedim.
 
Yav hala siyah yıldırım diye çarpışmanın olduğu an atılıyor, ne desem bilemedim.
B. hakide de oluyor da bu Page One sahnesindeki yıldırımlar hayvan gibi yahu. Sabo'da dahi bu denli yoktu. Salt yüksekten hızla saldırması ile mi alakalıdır bu kadar büyük yıldırımlar bilemedim. İlle h. haki için demiyorum ama farklı bir şeyler olabilir belki.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık