Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1034 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dojo'da da baya çocukluğunu yaşadı sanki ağzıyla taş kaldırıyordu yav bu çocuk.
Valla öyle... Herif çocukluğundan beri ırgat gibi çalışıyor... ne kazandıysa hakkıyla kazandı kral...:a:
Babası dojoya vermiş, terk etmiş işte. Belki yolunu kaybedip dojoya gelmiştir.
Babası Ushimaru çıkacak muhtemelen... Annesi nerede acaba... oradan iyi bir drama çıkar Zoro'ya. Belki yönünü kaybetmesinin altında acıklı bir hikaye var bilemeyiz. :d
 
Sanji de kral haki çıkarsa eğer... Seri bitince çıkar. Seri bittikten sonra bir sbs de görürüz. 50 yaşında istirahat ederken açtı diye... :ehe:
 
Korsanlardan oluşan bir güruhun kralının saraydaki tahtında oturup elinde şarap emir vermesini felan mı bekliyosun dostum? Tabiki de sen "kral" kavramını böyle kalıplara sokarsan korsan kral krala benzemez..

Fatihin hakisinin güç hırsıyla alakası var. İktidar sahibi olmak başka bir şey güç başka bir şey. Luffy kendini bildi bileli güç için yanıp tutuşuyor. En güçlü olmak, arkadaşlarını korumak vb. gibi amaçları var ama asıl bakış açısı kimsenin yenemeyeceği bir adam olup denizlerde istediği gibi dolaşmak, ama içinde büyük bir güçlenme arzusu var. Zoro'nun zaten hayatının amacı en güçlü olmak onu konuşmaya gerek var mı?

Sanjide fatihin hakisi çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum ama öyle hayali Luffy'e en yakın felan değil yani adam all blue bulup balık avlayıp yemek pişirmek istiyor, bunu dalgasına söylemiyorum karakterin hayali bu.
Korsanlar Kralı tabi ki öyle bir kral olamaz ama Roger, Korsanlara kendilerinin Kralı dedirtebilir mi acaba? Böyle bir Korsan Kral olmaya en yakın adam Xebec'ti yani sonuçta Kral sözcüğü geçiyorsa bir zahmet neyin Kralı Kralı ise ona hükmedebilsin ve hükmettiği kişide onun Kral olduğunu kabul etsin burada ki hükmetmekten kastım bir Kral'dan çok bir Lider gibi. Gerçi Tüm Korsanlara Tek bir hazineye doğru yön vermesi buradaki Lider tanımıma uyduğunu gösteriyor.

Fatihin Hakisinin güç hırsı ile alakası olsa bile Seride ki büyük ihtimal ile en büyük güç hırsına sahip Teach bu uğurda 2 şeytan meyvesi yedi ama Fatihin Hakisi yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık