Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1034 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji'yi severim sevmesine ama yerden yere vurdular adamı. Kral hakisi olan adam Zou'da tayfayı bırakıp gitmezdi. Hadi gitti, Alabasta'daki Mr. Prince gibi plan program yapıp geri dönüş yolu bulurdu vs. ama doğrudan Luffy ile kavgaya girdi, defol git dedi. Mantık çerçevesinde düşünecek olursak Sanji'den ve Law'dan kral haki çıkmamalı ama Oda ikisine de verir. Kral haki sonradan ortaya çıkmayan doğuştan gelen bir şey değil miydi, yanlış mı biliyorum? Kaido - Yamato, Linlin - Katakuri burada işin içine genetik giriyor. Şimdi biraz daha düşününce Sanji gen uyanışı ile Lunarya ırkının genlerini uyandırmışsa onda da kral haki çıkabilir.
 
Ya bu kral haki mevzuuda karışık biraz ya. Dofla Kata Luffy ile yumruk tokuşturunca demek sende de var kral haki diyorlardı. Yani illaki saldırılarında kullanıyorlarmış demek ki. Yada Zoro Kaidoya karşı kullandı ama bu musluk gibi haki akıttırmadı. Ama çatıda Luffy ve Kaidoda gördüğümüz Roger Garpta gördüğümüz mevzu daha bir üst seviye musluğu açtım ne varsa koyuyorum mevzusu. Sanjinin ki de direk tüm musluğu açtım olmayabilir. Görmek lazım direk musluk gibi kullanıyorsa çok ilginç ya Kaidonun sözünün hiç bir anlamı kalmıyor. Bunun tek açıklaması bu gücü kullanması o kadar zor değildi fakat değişik güç kullanımı olarak Odanın burada kullanmayı tercih etmesinden ötürüdür falan deriz.
 
Bu kanat olayını çok yanlış yorumluyorsunuz… Sanji, Tayfada güç olarak Zoro dan sonra geliyor… Yani Luffy’nin şu an ikinci adamı sol kolu o. O yüzden ismi geçiyor. Yonko ödüller açıklanırken hiçbir tayfayı saymadılar ama Shanks tayfasından Beckman-Roo-Yasopp üçünün ismini saydılar. Şimdi Beckman da kral haki varsa… Roo ve Yasopp’da da var mı diyeceğiz…? :d
 
Size saçma gelebilir ama ben kral hakinin tayfada bir de Usopp'ta çıkacağını tahmin ediyorum.Hatırlarsanız bir manga sayısında kimin kullandığı belli olmayan bir kral haki kullanılmıştı ve o kral haki Big Mom'ın kullandığı varsayılmıştı.

Aslında bende Big Mom diye düşünüyordum ama Usopp'ta bilinçsizce salınım yapmış olabilir diye düşünmeye başladım bu aralar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık