Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1034 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji'de kral haki çıkabilir ama hikayede altyapı yapılmadı henüz. O yüzden bu bölümdeki yıldırımların yoğun haki kullanımından sonra ortaya çıkan ince yıldırımlar olduğunu düşünüyorum. Kral hakide vurmadan önce kolda, bacakta, sopada, kılıçta koyu ve kalın bir yıldırım birikiyor. Öyle bir çizim var mı ona bakmalı.
 
Olay güçlü iradeden ibaret değil, kendine insan çekebilme yetisi de olacak. İradeden ibaret olsa Belle-mere'ü bi haki salar East Blue'yu bayıltırdı.
Alakası bile yok bence. Öyle ki Ace dediğin kişi kimi çekmiş etrafına? WB buna ''Bana katıl'' demese ''Dünya beni sevmiyor, nefret ediyor'' düşüncesiyle dolanıyordu ortalıkta.
Ha keza Don Chinjao adama Garp gitmiş ama etrafında öyle güçlü kişiler yok. Katakuri desen yine öyle annesinin emrinde olan biri, kendi bir yere gitmek istese özgür iradesi ile bile bunu yapamıyor. Yani bu örnekler çoğaltılabilir.

Bakıldığında aile, kan bağı önemli bu konuda. Diğer noktada bu şekilde bağ olmayıp kendi ailesi içinde özel olanlarda var.
Yani Belle-mere örnekleri 1000 karaktere çıkartılır bu seride ama pek çoğu sadece ''istemek'' üzerine, bunun için başka şartlar da gerekli. Yoksa milyonda bir denilen bir yetenek değil her denize açılan kişide olan bir yetenek olurdu bu. Sonuçta herkes bu denize bir şeyler elde etmek ve bir şey istediği için açılıyor. :D
 
Fatihin hakisini belediye dağıtmaya başlamış. one piece çok bozdu, daha fazla bozmaz artık dedik daha da bozdu...
 
Zoro da çıkmadan önce bir tane gönderme oldu… Queen ve King’e posta koyarken ada salladığın da ve sonra kaç bölüm önce adam çatıda açtı ve son bölüm en son bilinçlendi. Ortada bir alt yapı var. Sanji de ne olmuş da açacak…? Ortada büyük troll dönüyor haberiniz olsun… :D
 
Zoroda kral haki çıkması şaşırtmadı hem Rayleighe fazla benzetilmesi hemde en güçlü olma isteği yüzünden bekliyordum ama Sanjide çıkması aşırı saçma olur. Sanjide hiç bir zaman en güçlü olma isteği görmedik nereden geliyor bu bolluk.

En sevdiğim karekter Sanji ama böyle beleşten sırf Oda istediği için power up alırsa Oda gibi kasıntı zoro fanı olurum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık