Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1034 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm Sanji vs Queen bölümü. Yorumları okumaya geldim Sanji hakkında ne yazılmış diye, yorumlarda Zoro var yine sadece :hhh:
Kaç sene boyunca görülmedi Marim
Felsefe var, flashback var, akıl yürütme var, geçmişini düşünme var, verilen sözler var, var oğlu var. Zoro'nun dövüşü Luffy'den 1 milyon kat daha derin. Bir dövüşte 50 kere yenilip 1 kere yenince gaza gelip sevinmiyorsun emin ol. Hee buna da sevinen garibanlar vardır elbet ama yiğit adam 1 kere dövüşür 2 kere dövüşür. Fazlası dövüşü de bizi de bozar kardeş. Laşka dövüş sevenler Kaido dövüşünü beklesin. Zerrrrrrrrre merak edip umursamıyorum. Sadece Zoro için King dövüşünü ve King dövüşü bir son mu yoksa Zoro Kaido'ya yürüyecek mi onu merak ediyorum.
Kaido Luffy'nin amel defterini kapatacakken Zoro işini tek hamlede bitirecek :alkis:
Bölüm Sanji vs Queen bölümü. Yorumları okumaya geldim Sanji hakkında ne yazılmış diye, yorumlarda Zoro var yine sadece :hhh:
Queen'in Sanji için kolay lokma olduğu bir gerçek. Zorlanan Zero için endişelenmeleri normal.:)
 
Sorun şu ki, ne yaparsa yapsın sonu hep alevli tekmeyle bitiyor. Sanji'nin tüm özellikleri daha sıcak ve daha sert tekme üzerine. Oda, Sanji dövüşlerini sıkıcı olmaktan nasıl kurtaracak bilmiyorum.
Zoro'nun tüm dövüşleri daha iyi kesebilmek üzerine, Luffy'nin dövüşleri daha iyi yumruk atabilmek üzerine demek gibi bir şey. Zoro bin bölümdür kılıçla kesiyor yani tek fark saldırı biçimlerinin değişmesi Sanji'deki gibi...
 
Germa zayıf Queen güçlü bir bedene sahip germa özellikleriyle çok tehlikeli olur.Kata ile kıyaslamayı geçelim de King’e yakın bile değil diyordun gördük yakınlığı uzaklığı.Boş adam olsa King gibi sadiste atar gider yapabilecek mi sanıyorsun.En basitinden King birşey yapar aklını alır sonra Jack gibi saygıda kusur etmezdi.King’den korkmuyor bile herif.King görünmez Sanji’yi ilk farkeden kişiydi hatta Queen’in gözlem kötü demiştin ne çabuk unuttun.
King orda Sanji'yi fark edemedi. Sanji kadınları aramaktan vazgeçmeyeceğim diye ortadan kaybolduktan sonra aslında Momo'yu arıyordu. Bölüm 986'da Kaido, Queen, King ve Jack dörtlüsünün burnunun dibine girmişti ama görünmezdi orda, mangayı okuyan çoğu kişi bile Sanji'nin ortaya çıktığı bölümden iki bölüm önceden Canavar Korsanlarının ana kadrosunun arasına tek başına sızdığının farkında değil. İki chapter sonra kınlar saldırınca Sanji de fırsattan istifade Momo'yu zincirlerden kurtarırken King ve Queen neler olduğunu anlamaya çalışıyor. Hala daha farkında değillerdi Sanji'nin. Momo havaya doğru uçunca King de uçabildiği için olayı anlayıp Momo'yu taşıyan bir görünmez olduğunu anlayıp havadaki Sanji'ye müdahale edebildi. Yoksa Sanji'yi değil King, Kaido bile fark edemedi. Zoro fanlarının uydurması, King'in gözlemi daha güçlü falan..
 
İleri gözlem,silahlanma,uyanış,hız,h.haki farkını Kata'nın elinin tersiyle tek attığı adamların teknolojisiyle mi kapattı Queen ?Cevapla
Queen boş adam değil beklenti diyelim daha çok benimkisi.
Güçlü birisinin ellerinde o teknolojiler fark yaratabilir.

Sanji'nin performansına da bakmak lazım tabi Luffy seviyesine çıkabliyor mu diye.

Bu bölüm çıkabilecek gibi bir his oluştu bende gelsin de bölüm daha net görürüz.
 
Sorsan seriyi 5 seneye bitireceğim der ama savaş devam ederken, savaş alanına faresini arayan bir kadın dahil oluyor. Hadi tamam, diyelim ki Sanji bir kadına vurduğunu sansın da suit'i parçalasın diye soktun o kadını hikayeye ama bu nasıl bir kadın ki Queen'in saldırısını yemesine rağmen hala ayakta?

Hadi kadını soktun hikayeye anladık ama fare ne alaka? O fare Splinter Usta değilse bize ne kardeşim fareden. Arc boyunca bin türlü cins mahlukat çizdin zaten, fare mi eksik kaldı? Farenin bir de adı var. Jack'in isimli saldırısı yok ama farenin adı var. Püü sana.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık