Bazı konularda yanıldık.King: Kılıcı tarafından yenilgiye uğratılan bir kılıç ustasını ilk defa görüyorum
Korsanfan lütfücü takımı : Enma sayesinde Zoro dayanıyor.
Hahahaha![]()

Bazı konularda yanıldık.King: Kılıcı tarafından yenilgiye uğratılan bir kılıç ustasını ilk defa görüyorum
Hahahaha![]()
Unutmadık! Shusui'ye yapılan kalleşliği unutmadık!Haklı bir sitem.
Galip çıkamayacağını nereden biliyorsun ? Biri mi sana söyledi.Bazı konularda yanıldık.Enma harbi pislik çıkarmış. Bu çıkan çeviriye göre öyle. Metindeki daha farklıydı. Ama yine Zoro'nun hayrına oldu test ediyormuş. Yoksa o savaştan galip çıkamayacaktı. King'i yenecek power upın önünü o açtı. Bunu kabul edin.
En iyi kılıçmıdır bilmem ama Enma'dan iyi olması gerektiğini düşünüyorum. Tamam seriiye çok önceden dahil edilmiş olabilir, Oda'nın o zamanlar kılıçları bu kadar ayrıntılı işlemek gibi bir amacı da olmayabilir. Ancak bir şekilde Shusui'ye de bir uyanış yaşatabilirdin be Oda, bildiğin müzelik kılıç yaptı güzelim Shusui'yi.Unutmadık! Shusui'ye yapılan kalleşliği unutmadık!
Kim ne derse desin Shusui benim için en iyi kılıçtır.
İşte bu doğru. Enma yerine Shusui olsaydı aynı etki olacak mıydı? sanmıyorum. Var olanı çıkarmaya yardımcı oldu. Teşekkürler EnmaÇatıda Enma ile icraatlar yapadildi. Şimdi de onun sayesinde kral haki basmayı öğrendi.
Benim kumarım burda biter.Galip çıkamayacağını nereden biliyorsun ? Biri mi sana söyledi.
Zoro, kıvırsan da bahanelerle dans etsen de Luffy'den çok çok daha iyi dayanmış hem de Enma sayesinde değil Enma'ya rağmen. Ha Enma enma demeye devam edin biz bölümü gördük ne getirisi var onu da gördük üç beş kere öldürmüştü Zoro'yu xD
Adam kılıçla da dövüşmüş rakibi çıkmış ulan bu kılıç sahibini dövüyor demiş hala gelip burada Enma sayesinde dayanıyor falan demeler bir bırakın artık bu işleri olan şeyleri kabul edin hoşunuza gitmiyor diye Oden gibi yıllarca dans mı edeceksiniz![]()
Bu gerçek mi ?King: Kılıcı tarafından yenilgiye uğratılan bir kılıç ustasını ilk defa görüyorum
Hahahaha![]()