Apoo hala ayakta yalnız. Zoro da basit bir orak darbesine bayıldı gitti 1 gün yattı.Bu arada King>=Kata>>>>>>>>>>>>>>Who İs Who. Siz anladınız ne demek istediğimi sksmsmsm
Bakın bu da Wano’ya sağ kol üstü gelen Luffy;
Usta bana ne oldu usta…!
![]()
Apoo hala ayakta yalnız. Zoro da basit bir orak darbesine bayıldı gitti 1 gün yattı.Bu arada King>=Kata>>>>>>>>>>>>>>Who İs Who. Siz anladınız ne demek istediğimi sksmsmsm
Bakın bu da Wano’ya sağ kol üstü gelen Luffy;
Usta bana ne oldu usta…!
![]()
Benim savunmam dünyanın en güçlüsüdür.Sertlik konusunda evet öyle. King kendisi diyor. Özel bir durum varmış. Olamaz mı? Jozu da wbden sert. Yalan mı?
Zoro Kuma’nın acısına dayanıp Killer’a bayılıyorsa senaryo Luffy Kata’ya dayanıp Apo’ya bayılıyorsa öğğhh ezik ahahahahZoro rakibine üstünlük kuramadıysa hikaye böyle istemiştir.
Luffy ve Sanji ise zayıf olduklarını için üstünlük kuramamıştır.
Yok reyiz ne zorlanması… bence yenilirdiEvet Who yenilse bile baya zorlarmış Zoro’yu bunu gördük bu bölüm YC3 level anca eder Zoro ağır yaralı Killer’a bayılmasından belliydi![]()

Skskskksskİlk turun bitmesi için olması gereken.
King'in işin bitti deyip yemeğe gitmesi.
King'den Zoro kaçması yada başkasının gelip Zoro'yu kaçırması.
Bunların kafayla gitsek Zoro ilk vurduğunda iki seksen King yerde yattığı için ilk raundu zaten Zoro kazanmış olur xD
Şaşırdılar artık ne diyeceklerini bilemiyorlar![]()
Aynen Alpa’cığım Amin cümlemizin…Apoo hala ayakta yalnız. Zoro da basit bir orak darbesine bayıldı gitti 1 gün yattı.

Heyt be Daha ilk dakika da öne geçmişiz… aslanım Zoro sksmmsİlk raund bitmiş haberimiz yok
Millet bile tepki veriyor bak bu kadar hızlı nasıl Raund biter diye, helal olsun bizim çocuklar lütfü gibi mal olmamışsınız rakibinize karşı
Zoro raund kaybetti diyenler Lütfü ile Apo'nun olayına gözleri kaydı diyorHeyt be Daha ilk dakika da öne geçmişiz… aslanım Zoro sksmms

Niye yav şimdi Zoro YC1 haliyle YC1’e mi eziliyorYok reyiz ne zorlanması… bence yenilirdi
Skskskkssk
Harbiden he Zoro da King’i yere yatımıştı… durum 1-1 oldusjjsnsns
Aynen Alpa’cığım Amin cümlemizin…![]()
Ne zamandır birbirine denk karakterler bu kadar eziliyor birine karşı