Sakinlik meyvesi şu an sahipsiz değil mi? Law nasıl kullanacak orayı anlamadım.Koca Ana'yı susturacak. Koca Ana deniztaşı taktırmaz kendine, homileri korur. Queen, Koca Ana bayılmasa zincirleri takamazdı.
Sakinlik meyvesi şu an sahipsiz değil mi? Law nasıl kullanacak orayı anlamadım.Koca Ana'yı susturacak. Koca Ana deniztaşı taktırmaz kendine, homileri korur. Queen, Koca Ana bayılmasa zincirleri takamazdı.
Adamlarından biri yemiş olabilir anlamında söyledim. Rosinante'nin anısını yaşatmak için meyveyi bulmuş olabilir. Hem meyvenin daha geniş kullanımını da görürüz çıkarsa.Sakinlik meyvesi şu an sahipsiz değil mi? Law nasıl kullanacak orayı anlamadım.
Böyle bir senaryo iyi güç kaybettirir anaya. Şoka bile girebilir kadın.Adamlarından biri yemiş olabilir anlamında söyledim. Rosinante'nin anısını yaşatmak için meyveyi bulmuş olabilir. Hem meyvenin daha geniş kullanımını da görürüz çıkarsa.
Eski meyveler bir bir çıkıyor karşımıza. Bu da gelecekse eğer tam sırası. Law ile de bağlantılı, "nereden çıktı bu?" diye pek sorgulamayız.Böyle bir senaryo iyi güç kaybettirir anaya. Şoka bile girebilir kadın.
Ruhlar kuvvetli rakiplere karşı Big Mom'ın gücünü kısıyor sanki. Aynı meyvesinin bir yerden sonra korkmayan rakiplerine sökmemesi gibi. Biri kılıç olarak işlev gördü diğerinin üstüne çıktı denize düşmekten kurtuldu. Düşmesi kendi dikkatsizliği ama kadının saf gücü kılıçtan, yıldırımdan ve ateşten daha yıkıcı. Birde üstadın dediği gibi "Kalpten kalbe bir yol vardır görülmez." Big Mom sussa bile gözleri konuşur.Koca Ana'nın yenilmesine dair aklıma şöyle ilginç bir fikir geldi.
Bildiğiniz gibi Koca Ana'nın saldırı gücünün büyük bölümünü üç tane özel homisi oluşturuyor ve gördüğümüz üzere bunlar Koca Ana'dan emir alarak hareket ediyorlar. Law'un faydasından biri zamanında Rosinante'nin kullandığı Sakinlik Meyvesi ile Koca Ana'nın sesini kesse, homiler otomatikman boşa düşer. Brook bunlara zarar verebiliyor. Belki o da destek verip homileri kullanılamaz hale getirir. Böylece Koca Ana'nın gücü büyük ölçüde azalır.
Law'ın tayfada kıvırcık saçlı bi kız vardı, yediyse o yemiştir bence.Eski meyveler bir bir çıkıyor karşımıza. Bu da gelecekse eğer tam sırası. Law ile de bağlantılı, "nereden çıktı bu?" diye pek sorgulamayız.