Luffy olayı farklıağır hasarlı demedim, aldığı hasarlar net şekilde sonrasını etkilemiştir, apoo luffynin içinde patlatınca iki saniye gözü kapandı diye luffy gömüyoruz sanji patlamalara yakalanınca iplemiyoruz okey

Luffy olayı farklıağır hasarlı demedim, aldığı hasarlar net şekilde sonrasını etkilemiştir, apoo luffynin içinde patlatınca iki saniye gözü kapandı diye luffy gömüyoruz sanji patlamalara yakalanınca iplemiyoruz okey
Judge herşeyi hesaplamış.
![]()
ikisi de korunmuyordu ve hasar aldılar? hacırt ben anlamıyom bazen bağlamı nasıl düğüm ediyorsun ilginçLuffy olayı farklıonu gömme sebepleri ayrı saldırıyı yemesi değil çok etkilenmesi taşınması Queen’in dalga geçmesi vs... Etkilemiştir etkilememiştir demiyorum ancak karşı tarafın hakkı verilmediğinden eleştiriyorum.Sırf ondan olması mümkün değil adam demir kütleye tekme atmaya devam ettikçe bacak çatladı olay bu.
Hamama ne amaçla gitmişti?Evet Namileri kurtardı başarılı bir şekilde.
Sanji kendini savunurken tekmeyi tekmeyle bloklarken olmuştu Luffy almadı gardını.Neyse artık.ikisi de korunmuyordu ve hasar aldılar? hacırt ben anlamıyom bazen bağlamı nasıl düğüm ediyorsun ilginç
Radyasyon koklayıp o aşağılık genlerini değiştirsin ya da öldürsün. Olmuyor mu? O zaman kutu kolasına oturup ölmeyi beklesin. Yoksa daha da iflah olmaz bu mutasyonlu ucube.Adam gen terapisi mi alsın Vinsmoke genlerini istemiyorum diye