Sağ kol ağırlığı mı derler karakter ağırlığı mı derler bilmiyorum ama çok iyi yansıtılmış bu bölüm King. BeğendimBölümün yıldızı net King
Şimdi şöyle, Luffy, Kaido'yu bire birde yendi diyeceksek, Luffy > Kaido diyeceğiz. Ve Kaido gibi bir adam için Zoro bir şey ifade etmiyorsa Luffy'nin dövüştüğü çöplerden bahsedilmesi bile anlamsız.Bende tam tersini söylüyorum kaidoyu asıl yoran olayın adayı taşımak olduğunu düşünüyorum. Biz bunu serinin başından beridir görüyoruz mihawkın bir sözü vardı Zoro ile ilk dövüşürken söylediği" ben tavşan avlarken tüm gücünü kullanan birisi değilim" bu sözü bir kez duyduk fakat seri içinden luffynin dövüştüğü tüm karakterler tüm gücünü hiçbir zaman başlarda kullanmıyor. Şimdi ben geçenlerde sana demiştim luffyde bir o kadar hasar aldı kaido ve adamlarından fakat sen onların önemsiz olduğunu söyleyip geçiştirdin bende uzatmak istemedim ama düşünsene kaido gibi biri için Zoronun, kızıl kınların,yamatonun vereceği hasardan ne olur luffy en azından hasar aldıktnan yere düşüyordu ama kaidonun bunlar umrunda olmadı direkt kalkıp ona vurana yapıştırdı. Ben buna dayanarak diyorum kaido henüz hiçbir şey gösteremedi daha ciddi olarak yaptığı sadece 1 saldırı (Ragnarok) gördük eğer onu yoran birşey varsa bunun adayı taşımak olması en makul düşünce olur ve büyük ihtimalle adayı bıraktıktan sonra geriye kalan tüm gücü ile luffye saldıracak bu yüzden diyorum luffy onu tek başına alacak çünkü diğerlerinin verdiği hasarın toplamda oha dedirten cinsten olmayacağını göreceğiz.
Ee tamamda kaidoya vuranların o kadar düşürmesi saçma değil mi?şimdi Zoro kesiyor kaido hadi seni öveyim diyor eğer gerçekten çok fazla hasar verse normalde direkt tüm gücünle geçirirsin bir iki tane. Eğer Cidden bu kişiler kaidoyu yorsaydı kaido ciddileşip saniyesinde temizlemesi gerekirdi.Şimdi şöyle, Luffy, Kaido'yu bire birde yendi diyeceksek, Luffy > Kaido diyeceğiz. Ve Kaido gibi bir adam için Zoro bir şey ifade etmiyorsa Luffy'nin dövüştüğü çöplerden bahsedilmesi bile anlamsız.
Doflamingo için düşünüyorum, kafes gücünü çok azaltmadı, ada taşımak da koskoca yonko'yu bu kadar kısıtlamamalı öyleyse.
Sıkıntı Momo'yu çekememezlik değil.Asıl sıkıntı karakterin aşırı hızlı güçlenmesi.Herkeste bi Momo çekememezliği, kıskançlığı görüyorum evet arkadaşlar bende kıskanıyorum zira Nami ile Robinle "takılabilmiş" 6-7 yaşlarında bi veledin böyle bonkörce ödüllendirilmiş olması kabullenilebilir değil
Saniyesinde temizleyemiyor işte. Luffy teke tekte almadı demek için de çok fazla hasar vermesine de gerek yok.Ee tamamda kaidoya vuranların o kadar düşürmesi saçma değil mi?şimdi Zoro kesiyor kaido hadi seni öveyim diyor eğer gerçekten çok fazla hasar verse normalde direkt tüm gücünle geçirirsin bir iki tane. Eğer Cidden bu kişiler kaidoyu yorsaydı kaido ciddileşip saniyesinde temizlemesi gerekirdi.