Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1027 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy lastik avantajı ve yorgunluk handikapıyla anca Kaido'yu yenecek. (Oden handikapınıda eklemeyi unuttum.)
Bir nevi Linlin'in pasta açlığındaki hali gibi handikaplı bir yonkouyu yenecek.

Bu King'in ilk gösterildiğinden beri olan hali değil tabii ki. O kanatları muhtemelen Lunaria ırkına has. Bu kanatlar başka, bunlar pteranodon kanatları. King dönüşünce o kanatlar da uygun şekilde forme oluyor. Ayrıca dönüşümün hibrit olup olmadığının kesin olmadığını da yazdım bu başlıkta ama şu ana kadar bildiklerimiz üzerinden bu dönüşüme hibrit demek doğru. Sen baştan beri yanlış bildiğin şey üzerinden yürüdüğün için anlaşılmamışım. Yanlış anlamış olabilirsin dostum, normal. Ve evet, hibrit dönüşümündeki bir saldırı her türlü gagayla delmeden daha güçlü olacaktır. Doğası bu, hızını ve doğurduğu kuvveti sen de görmüşsündür. King'in zaten manyaklık abidesi olan dövüş tarzı ve kendi saf kuvvetiyle, meyvesinin devasa fiziksel gücü birleşmiş ve sonuç bu olmuş. Ne düz hayvan, ne de normal King. İkisinden de güçlüsü, saldırılarıyla ve her şeyiyle. Gagaya yer yok. :ehe:
Zoro bile durduramadı Kingi, yetiş ya Sanji.:D

Marco'da olmadığı tescilli yalnız.MF'de bile Luffy h.haki gösterdiğinde tıpkı babalık ve kızılsaç gibi dedi WB korsanları.Marco'nun ismini anan yoktu.
Mf arcında haki kavramı Odanın kafasında bile oturmamıştı. Zaman atlaması öncesi onu şekillendirmek için 1 ay ara verdi. Marine fordda kimseye koka çizmedi de. Dünyanın en büyük savaşında kimse koka kullanamıyor muydu? Haki konusundaki çıkarımları zaman atlaması sonrası verilere göre yapmak daha sağlıklı olacaktır. İnsanlar o savaşta Beyazsakal h. Haki kullanamıyordu hastalığı yüzünden de diyor. Bence öyle birşey sözkonusu değil de daha haki olayının oturmadığı bariz. Yani benimki bir çıkarım. Ama istek değil bu arada. Ben de her güçlü karakterde çıkmasını istemem. Yazar ben olsam milyonda bir görülen ender bir yetenek dediğim şeyi önüne gelene vermem. Ama çizdiği bölümlerden sağkol ve üzeri seviye herkeste h. Haki çıkacak gibi bir izlenim aldım.

Mf arcında haki kavramı Odanın kafasında bile oturmamıştı. Zaman atlaması öncesi onu şekillendirmek için 1 ay ara verdi. Marine fordda kimseye koka çizmedi de. Dünyanın en büyük savaşında kimse koka kullanamıyor muydu? Haki konusundaki çıkarımları zaman atlaması sonrası verilere göre yapmak daha sağlıklı olacaktır. İnsanlar o savaşta Beyazsakal h. Haki kullanamıyordu hastalığı yüzünden de diyor. Bence öyle birşey sözkonusu değil de daha haki olayının oturmadığı bariz. Yani benimki bir çıkarım. Ama istek değil bu arada. Ben de her güçlü karakterde çıkmasını istemem. Yazar ben olsam milyonda bir görülen ender bir yetenek dediğim şeyi önüne gelene vermem. Ama çizdiği bölümlerden sağkol ve üzeri seviye herkeste h. Haki çıkacak gibi bir izlenim aldım.
Aslında zeki ama çalışmıyorun bir benzeri H. Haki olayı. Herkesin içerisinde var bu haki/enerji fakat çalışan kendini geliştiren kapasitesi olan kullanıyor.. Diye bir saw bırakayım şuraya

Dövüş başladığından beri birilerini aradan çıkaran bir Kaido var. İnsanlar bırakın zarar vermeyi sırayla 1 hasar yiyip ölse bile kaido aralıksız haki kullanıyor dövüş başladığından beri. Luffy hakisini toplayıp geldi, kaido haki toplamadı aksine harcadı. İkisi de sıfırlanıp gelse baştan karşılaşsalar luffynin hakisi biter ve ölür. Luffy ilk teketek kaldığında çatıda kaido ile söylemiştim, imkansız ama bu karşılaşmayı luffy kazanırsa teke tekte yendi sayarım diye. Off panelde yedi dayağını luffy karnını doyurdu, hakisini topladı geldi. Olayın 1v1'lik yanı kalmadı. Zaten luffy yonkouların saldırı gücüne çıktı da savunma olarak yonkou savunmasına yakın bile değil. Hakisi yonkou kadar yok(nitelik değil miktar olarak) . Nasıl Luffy ye yonkou seviyesi diyelim? Şu an inşallah hakisi bitmeden indirebilir kaidoyu da arc uzamaz daha fazla diyorum.

bu bilgilere bakarak kaydonun, lufiyi ilk defa ciddiye aldığı sonucuna da ulaşılabilir.

fatihin hakisini temassız kullanmak bence bi eziklik, hamlık göstergesi bile sayılabilir aslında, kola bas saldır, bacağa bas saldır yada savunma yap şeklinde değil de, bu haki karakterin sanki vücudunun bir uzvuymuş gibi, uzvuymuşçasına kullanıldığında işte o karakter tamam, olmuş, pişmiş demektir.

sağ kolların da amiraller gibi ağırlığı var bu sayıyla beraber bu durum iyice pekişti. kaydonun bi sağ koluna bi de sol koluna bakıyorum aradaki fark kendini ele veriyor. iki karakterin ödülü bayağı yakın ama quin vasıfsız bi görüntü çizdi şu ana kadar.

Gücüm normal gücümü geçmez sonuçta. Bir de benim en başta dediğim şu, Kaido beline bağlanan kayıştan dolayı yorulmadı, (hiç etkisi olmadığını iddia etmiyorum) yorulunca o kayışı artık taşıyamamaya başladı.
Bende tam tersini söylüyorum kaidoyu asıl yoran olayın adayı taşımak olduğunu düşünüyorum. Biz bunu serinin başından beridir görüyoruz mihawkın bir sözü vardı Zoro ile ilk dövüşürken söylediği" ben tavşan avlarken tüm gücünü kullanan birisi değilim" bu sözü bir kez duyduk fakat seri içinden luffynin dövüştüğü tüm karakterler tüm gücünü hiçbir zaman başlarda kullanmıyor. Şimdi ben geçenlerde sana demiştim luffyde bir o kadar hasar aldı kaido ve adamlarından fakat sen onların önemsiz olduğunu söyleyip geçiştirdin bende uzatmak istemedim ama düşünsene kaido gibi biri için Zoronun, kızıl kınların,yamatonun vereceği hasardan ne olur luffy en azından hasar aldıktnan yere düşüyordu ama kaidonun bunlar umrunda olmadı direkt kalkıp ona vurana yapıştırdı. Ben buna dayanarak diyorum kaido henüz hiçbir şey gösteremedi daha ciddi olarak yaptığı sadece 1 saldırı (Ragnarok) gördük eğer onu yoran birşey varsa bunun adayı taşımak olması en makul düşünce olur ve büyük ihtimalle adayı bıraktıktan sonra geriye kalan tüm gücü ile luffye saldıracak bu yüzden diyorum luffy onu tek başına alacak çünkü diğerlerinin verdiği hasarın toplamda oha dedirten cinsten olmayacağını göreceğiz.

[/QUOTE]
Bu King'in ilk gösterildiğinden beri olan hali değil tabii ki. O kanatları muhtemelen Lunaria ırkına has. Bu kanatlar başka, bunlar pteranodon kanatları. King dönüşünce o kanatlar da uygun şekilde forme oluyor. Ayrıca dönüşümün hibrit olup olmadığının kesin olmadığını da yazdım bu başlıkta ama şu ana kadar bildiklerimiz üzerinden bu dönüşüme hibrit demek doğru. Sen baştan beri yanlış bildiğin şey üzerinden yürüdüğün için anlaşılmamışım. Yanlış anlamış olabilirsin dostum, normal. Ve evet, hibrit dönüşümündeki bir saldırı her türlü gagayla delmeden daha güçlü olacaktır. Doğası bu, hızını ve doğurduğu kuvveti sen de görmüşsündür. King'in zaten manyaklık abidesi olan dövüş tarzı ve kendi saf kuvvetiyle, meyvesinin devasa fiziksel gücü birleşmiş ve sonuç bu olmuş. Ne düz hayvan, ne de normal King. İkisinden de güçlüsü, saldırılarıyla ve her şeyiyle. Gagaya yer yok. :ehe:
Hibrid olduğu kesin değil diyorsun aynı anda hibrid demek doğru diyorsun, ben bu işi anlamadım.Hadi senin dediğin gibi olsun. Diyelim ki King aynı göründüğü halde hibrid forma geçmiş olsun. Hatta üzerine kral haki ve silahlanmayla Zoro'ya saldırmış olsun yine de gaga daha ölümcül bir saldırı. Çünkü kanatı savunma-savuşturma ihtimalin var. Sanji o hızla kımıldayamıyor bile. Hakiyle hayatta kalsa bile çok yüksek hasar alırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık