Yonkouluk lüksünü bitirmeye az kaldı.
![]()
Yonkouluk lüksünü bitirmeye az kaldı.
![]()
Hoş buldum. Çok dinlendim, yeter dedim, atladım geldim. shjshjh
Yonkocular birbirine girmiş.Yazıklar olsun, yonko lobisinin içinden de mi ihanet gelecekti?
Peh, sizi de gördük!Yonkocular birbirine girmiş.
Amiral lobisi olarak modumuz böyle@sensey @CupCake @Montana @willard widgeon
Bu konularda Oda'nın sağı solu belli olmuyor ya. Jack'den sonra çok ümitlenmeyim diyecem de yanın yanı Senor Pinkde ağlattı herif dşlrşfpfpfoNeden hyple'landığını daha da iyi anlayacaksın merak etme. King detaylı bir şekilde işlenecek diye umuyorum. Çoğu kişinin aksine sen cevherini gören biriymişsin bu açıdan takdir ettim seni. Ben ilk gördüğüm andan itibaren anlamıştım kimisi de yeni yeni farkına varıyor işte.
Olmazsa üzülürüm, adamların ödülleri Marcoyla denkse bunun bir sebebi olmalı.Kaido, King ve Queen için Zoan uyanışı felan bahsediyorlar sizce olur mu?
Bi göstersinde o zaman neymiş anlarız.Herkes Zoan'da bir uyanış tutturmuş gidiyor arkadaş... Ne olacak sanıyorsunuz bunun uyanışı heryer dinazor vs filan mı, olacak şey hızlı iyileşme ve yenilenme başka birşey değil.
Şu işe bak, adaya da Teach gelmiş... Durum kötüYalnız ister misin momo adayı wcı’a sürsün. Big momla kaidonun baygın hallerini tepeden atsınlar. Yüzyılın raconu olur. Bir taşla iki kuş…