Oda da kullanıyorsa seyreyle cümbüşüBu kadar kullanmayın diyorum şu mereti, dinletemiyorum...
![]()
Oda da kullanıyorsa seyreyle cümbüşüBu kadar kullanmayın diyorum şu mereti, dinletemiyorum...
![]()
Tek etkenden dolayı genel bi güc değerledirmesi yapmak ne kadar doğru. Momo ve kaido'nun bulutlari ne işe yarıyo ucurma işinden başka? Haki fiziksel güç dayanıklılık hız teknik her anlamda cöp momo.Nasıl getirmez ? Akainu WB dövüşünden sonra tüm WB tayfasına karşı dururken onları takmıyordu bile.. Momo WB tayfasından güçlü mü?
Çatıya çıkana kadar yediği darbelere bak. En az iki kere de g4'e giriyor. Kaido ile kıyaslandığında çöp diyeceğiniz adamların saldırıları sayılıyor ama Luffy Apo'dan ağzında bomba patlayan saldırı yiyince önemi yok.Luffy zayıflamış olabilir ama Kaido’dan başkasıyla dövüşmüyor ve daha sonra kaç kere dinlenme fırsatı + Caribou ile enerji tazeleme fırsatı buldu.Kaido’nun öyle bir şansı yok çökmüşler üstüne kızı bile çökmüş üstüne yıkımcılar desen adama yardım etmiyor o Jack’e yardım ediyor falan.Sanki Luffy’e başkası vurmuş gibi konuşman garip.
Önemi var ama dediğim gibi yedirdiler içirdiler yatırdılar paşamızıÇatıya çıkana kadar yediği darbelere bak. En az iki kere de g4'e giriyor. Kaido ile kıyaslandığında çöp diyeceğiniz adamların saldırıları sayılıyor ama Luffy Apo'dan ağzında bomba patlayan saldırı yiyince önemi yok.Luffy çatıya çıkana kadar haki harcayınca önemi yok. Yamato'nun kelepçeleri çıkarınca onunla az da olsa dövüşünce ve diğer durumların önemi yok.
![]()
Akıntıya karşı yüzüyorsun bu adam Apo'dan sonra bile bahane üretmiş buna mı üretmeyecekÖnemi var ama dediğim gibi yedirdiler içirdiler yatırdılar paşamızıKaido tayfası için başını yastığa koymuş değil herşey güzel bir gelecek için ama kızı bile hıyanet içinde.
![]()
Zoro'nun en çok zorlandığı vs'lerden biri olacak bu dövüş. Cümbüş falan zor o yüzden Zoro baya perişan olur bu dövüş.Oda da kullanıyorsa seyreyle cümbüşü
Olabilir ama olmayadabilir. Açıkçası umurumda değil. Aklıma geldi yazdım. Seriyle alakalı ciddi düşünmüyorum artık. King maskesini çıkartıp beni hatırladın mı? Çocukken yolunu kaybedip Yeni dünyaya gelmiş ve dojo'mu almıştın. Hırs yaptım ve şimdi intikamımı alacağım dese vayyy helal be derim. One Piece bittiğinde Wano benim için yok hükmünde olacak. Oda çizsin kafasına göreBu arada Ushimaru yüzünden seni affetmeyeceğim diyor olabilir cidden, niye durduk yere seni affetmeyeceğim diyor ki adama. Ortada fol yok yumurta yok, bir maske kırdı diye bu kadar dellenilmez ki.
Yahu sorsak Luffy ile Apo arasında mi daha fazla fark var Kaido ile Luffy arasında mi bu çatıya çıkmadan öncesi için herkes Kaido Luffy derdi. Şimdi hasar verdi diye söylenenlerin hepsi Luffy'den güçsüz adamlar. Kid ve Killer'8n zaten adam akıllı darbeleri olmamış Law ve Zoro buna kıyasla biraz daha fazla. Bir de Kinlar var onlara da çöp çekti çatıda ataklarını hep küçümsedi. Bir Luffy bir Yamato var kayda değer bunlar da kral haki kullanan adamlar. Yamato'dan ise öyle çok ağır bir hasar aldığını görmedik. Luffy gücünü bitirecek kadar bir asıldı Big Mom bile öyle böyle tepki vermedi. Hem Red Rock hem de Kong Gatling saldırılarına verilen tepkiler basakaydı. Kid bile kesinlikle hasar aldı diyor. Yani Kaido zayıflamaya başladıysa bile bunda büyük oranda Luffy'nin payı var. O yarım saatlik kapalı savaşta ne olduğu da belli değil. Kaido uzun zamandır böyle savasmadim diyor. Diğer taraftan Luffy de çatıya çıkana kadar baya badireler atlattı. Bu badireler arasında Zoro'nun yeteneklerini övdüğü çok sayıda Kaido as adamları var. 2 Kere kısa süreli de olsa G4 açıyor.Yamato ile sürtüşmeleri felan var.Akıntıya karşı yüzüyorsun bu adam Apo'dan sonra bile bahane üretmiş buna mı üretmeyecek
Tek başına ülkenin cari açığını kapatır Hasan![]()
Buna şüphem yok aksi bir şey söylemedimZoro'nun en çok zorlandığı vs'lerden biri olacak bu dövüş. Cümbüş falan zor o yüzden Zoro baya perişan olur bu dövüş.