Üç ihtimal var.Kaido'dan uyanış bekliyorum. Ada gidince genel özellikleri de artsa ne kadar güçlü olur acaba? Bence Luffy de uyandırmalı meyvesini. Çünkü sınırlarına geldiğini düşünüyorum meyvesinin.
Öyle deme ya, harbi harbi çok iyi mücadele etti Kaido. Akazaya Dokuzlusu, Süpernovalar, Yamato derken her biri çok ciddi güçlü kişilerle savaştı. Bunların içinde Sulong İnu ve Neko da vardı. Kaido gerçekten çok azman çıktı. Yonkou gücü abarttığımız gibi değil aksine az bile söylemişiz. Örneğin amirallerin Logia kullanıcısı olmaları dolayısıyla vurulmaları çok zor ama şurada Kaido vs Sakazuki&Kizaru olsa denizciler kayıpları için yas tutuyor olurdu. Ben hiç abartıldıklarını düşünmüyorum.Ne yarası, bir Zoro yaraladı. Onun da adam akıllı etkisi olmadı adam ayakta dikildi yine. Luffy'e katılıyorum o hasar verdi bayağı. Ama yeterli mi bilemedim, sanırım Yonko seviyesini gözümüzde çok büyülttük.
Çabuk güçten düşmüş geldi bana, Akainu da MF zamanında savaştı yardırdı. Böyle tam olarak güçten düştü diyebileceğimiz bir sahnesini görmedik.Öyle deme ya, harbi harbi çok iyi mücadele etti Kaido. Akazaya Dokuzlusu, Süpernovalar, Yamato derken her biri çok ciddi güçlü kişilerle savaştı. Bunların içinde Sulong İnu ve Neko da vardı. Kaido gerçekten çok azman çıktı. Yonkou gücü abarttığımız gibi değil aksine az bile söylemişiz. Örneğin amirallerin Logia kullanıcısı olmaları dolayısıyla vurulmaları çok zor ama şurada Kaido vs Sakazuki&Kizaru olsa denizciler kayıpları için yas tutuyor olurdu. Ben hiç abartıldıklarını düşünmüyorum.
Akainu 2tane yedi yenildi ama kabul etmezsiniz tabi.Çabuk güçten düşmüş geldi bana, Akainu da MF zamanında savaştı yardırdı. Böyle tam olarak güçten düştü diyebileceğimiz bir sahnesini görmedik.
Yenilse niye kabul etmeyim, yenilmiş olması için bayılıp saf dışı kalmış falan olması lazım benim için. Sana göre yenilmiş olsun bir şey demem. Hemen atlıyorsun la bir sakin olAkainu 2tane yedi yenildi ama kabul etmezsiniz tabi.