Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1027 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde şu var: Luffy'nin bir sonraki rakibi ya Yonkou ya da Amiral. Asıl teke tek mücadelesini orada görebiliriz. O yüzden Luffy şu an 1. Komutan seviyesinden ne kadar üstte ? diye düşünmek gerek. Sonuçta 1. Komutan ile Yonkou arasında uçurum olduğunu düşünmüyorum.
Uçurum yok, uçurumlar var. Luffy sağ kol seviyesinin üstüne diğer 2 hakiyi de gelişmiş halde kullanıyor. Fark çok fazla.

Arrc finali tasarladım kafada, Momo mevzuyu çözüyor adayı denizin ortasına götürüyor orada Lütfü tüm ana karakter hünerlerini sergileyip Kaido'yu düşürüyor, Momo adayı bırakıp Lütfü ile ayrılıyor o noktadan ada düşerken patlıyor ve deniz yanmaya başlıyor Oden-Sama'ya benzer şekilde Kaido sonunda öldüm deyip gülerek eşek cennetine doğru yola çıkıyor.

Yani adada patlayıcı olduğunu söylemesinin başka bir mantığı yok gibi. :D

Arrc finali tasarladım kafada, Momo mevzuyu çözüyor adayı denizin ortasına götürüyor orada Lütfü tüm ana karakter hünerlerini sergileyip Kaido'yu düşürüyor, Momo adayı bırakıp Lütfü ile ayrılıyor o noktadan ada düşerken patlıyor ve deniz yanmaya başlıyor Oden-Sama'ya benzer şekilde Kaido sonunda öldüm deyip gülerek eşek cennetine doğru yola çıkıyor.

Buna benzer bir şey olacağını ben de aklımdan geçirmiştim. Bakalım tutacak mı?

Diğerleri nasıl kaçacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık