Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1027 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
King Zoro yu aşağı düşürüp öldürmeye çalışıyor Zoro da atma aşağı kılıçlarımız carpışsın en iyi olan kazansın diyor ortada yalvarma yok anladığım kadarıyla.

Bir de seni affetmem var, ulan salak adamın seni öldürmesini bile engelleyemediğin için kılıcımı ver falan yapıyorsun neyi affetmeyeceksin ?
Adam daha geçen sefer Zoro'nun kılıcını almıştı. Yani Zoro diyor ki bir daha kılıcımı alma, sonunda öleceğim bir savaş bile olsa seni affetmem, kılıcımı geri alır seni doğduğuna pişman eder sonra ölürüm. Ben böyle anladım şahsen, belki biraz zorlama olmuş olabilir ama Oda'nın böyle yalvarma gibi bir durum yapacağını zannetmiyorum.

Ne oluyor bölüm çıkınca? Zoro'nun sözlerini mi silecekler mangadan? :S
Belki sözlerini silmezler ama böyle söylediği şartları bir görelim Zoronun hemen ölmeyi kabulleneceğini sanıyorsan onu ıslak havlu ile dayak yeme potansiyeline sahip kroko ile kıyaslıyorsun demektir
Yoksa siz Zoro'nun zorlanmadan Sağ Kol alacağını mı düşünmüştünüz? Luffy dövüşlerinde hak hukuk davası yapan arkadaşlar daha azını beklemesin. Zoro ölüp ölüp dirilmesi lazım. Keza Sanji de öyle.
Ama Luffy öyle değil diyorsun

Belki sözlerini silmezler ama böyle söylediği şartları bir görelim Zoronun hemen ölmeyi kabulleneceğini sanıyorsan onu ıslak havlu ile dayak yeme potansiyeline sahip kroko ile kıyaslıyorsun demektir

Ama Luffy öyle değil diyorsun
Boşver sen bana kızgın atmaya devam et, bölüm gelince de ''kötü'' seçeneğine oy verip tepkini göster. :D
Ölmeyi kabullenmek mi? Yahu adam adadan düşecek vaziyete gelip, ölüm olaylarına girmiş. Aynen Croc'a gel bir şey bulamayınca böyle güzel güzel, kıvama geliyorsunuz... :D

Şimdi bir mesele kesinlikle netlik kazandı.
- kaido ile luffy dövüşü sırasında kaido adayı taşımayı bırakacak bunu onun yerine momonosuke yapacağından dolayı kaido gücünün büyük bir kısmını geri kazanacak.
Yani anlayacağınız çok büyük bir dövüş çıkacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık