Tam Zoro’luk hareket.Katılmıyorum.Hoşuma gitti.Yalvarma yok.Beni yenersen düşürüp öldürme kılıcın var onu kullan şerefsiz demiş işte.Bu Pala’nın göğsümden vur vuruşmuş olalım demesi gibi birşey.
Tabii ki vs değil, onu göremeyecek ya da itiraz edecek kadar kör değilim. Artık şu olur o zaman vs sayabilirim; Kaido adayı salar, Momo da kendi bulutlarını oluşturur Kaido rahatlar tam güce geçer, ada da düşmez. O zaman gerçek vs olabilir benim gözümde.Dövüşün bir vs bir olmadığını kabul ediyorsan itirazım yok. Ama eğer bir vs bir sayacaksak herkesin kendi seviyesine göre zorlanması diye bir şey olamaz zaten.
Orada da saldırıp öleceğini düşünüyor zaten.Kaido'ya saldıran adam merhamet dileniyor ? Oda seriyi kafayı çekip çekip çiziyor yemin ediyorum. ?
Daha yeni başladı birde dövüş. King sen nasıl bir kralsın demir gibi iradesi olduğu söylenen Zoro'ya neler dedirttin. Şimdi Zoro fanları düşünsün.Bu ne lan, Zoro merhamet mi dilenmiş?
Onu okurken göreceğiz işteTam Zoro’luk hareket.Katılmıyorum.Hoşuma gitti.Yalvama yok.Beni yenersen düşürüp öldürme kılıcın var onu kullan şerefsiz demiş işte.Bu Pala’nın göğsümden vur vuruşmuş olalım demes gibi birşey.
Şu haliyle tam bir rezillik.Tam Zoro’luk hareket.Katılmıyorum.Hoşuma gitti.Yalvama yok.Beni yenersen düşürüp öldürme kılıcın var onu kullan şerefsiz demiş işte.Bu Pala’nın göğsümden vur vuruşmuş olalım demesi gibi birşey.
Oda bu kadar sakladığına göre canavar gibi güçlü çıkacak. Şuan zaten sinirlendi, ateist Zoro'ya dua ettirmesini bekliyorum yanında.Bir şeyini görmedik tabii,hadi bakalım neler yapabilyormuş görelim.