Daha who'nun maskesi var, cp0'ın maskesi var; wano wano değil maskeli balo sankiOda gizem kasmaktan ne büyük zevk alıyor ya. Bu maske 5 bölümde yavaş yavaş çıkar.![]()
Daha who'nun maskesi var, cp0'ın maskesi var; wano wano değil maskeli balo sankiOda gizem kasmaktan ne büyük zevk alıyor ya. Bu maske 5 bölümde yavaş yavaş çıkar.![]()
Ulen nalçak Oda heralde bu iğnenin yan etkisi çıkacak. Olmadığı biri olacak Zoro hahahZoro bir garip harbiden.
King estirecek galiba hadi iyisin.
Estirecek tabiki ben hep diyordum zaten daha hiçbir şeyini görmedik diye. Bu adam sağ kol hakkını vermemesi mümkün değil. Gün bizim günümüzdür. King şov resmi olarak başlamıştır!Reis gün senin günün![]()
Rezil bir şey. ölürsen öl ne diye eveleyip geveliyorsunÖldüreceksen kılıcımı ver onla öleyim demek Zoroluk bir hareket değildi. Gözümde acayip düştü ya...
Kaido, Luffy'nin dövüştüğü kişilerden çok daha güçlü kişilerle dövüştü ve Luffy'nin aksine dinlenme imkanı da bulamadı ama.Luffy'nin şu ana gelene kadar adada neler yaptığını neden unutuyorsun? Gökten birden pat diye karşısına çıkmadı sonuçta.
Sırf yorum yapmak için yapılmış boş bir yorum malesef.
İşte herkes "kendi seviyesine göre" zorlandı ona itirazım yok zaten.Kaido, Luffy'nin dövüştüğü kişilerden çok daha güçlü kişilerle dövüştü ve Luffy'nin aksine dinlenme imkanı da bulamadı ama.
Bir şeyini görmedik tabii,hadi bakalım neler yapabilyormuş görelim.Estirecek tabiki ben hep diyordum zaten daha hiçbir şeyini görmedik diye. Bu adam sağ kol hakkını vermemesi mümkün değil. Gün bizim günümüzdür. King şov resmi olarak başlamıştır!![]()
Ne olacak bu Zoro nun hali Red san? Adam şimdiden neler diyor...Rezil bir şey. ölürsen öl ne diye eveleyip geveliyorsun![]()
İğne diye ne verdiler buna lan.Rezil bir şey. ölürsen öl ne diye eveleyip geveliyorsun![]()