Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1027 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido'nun zayıflaması handikap değil ki. Adam gücünü kullanıyor sonuçta, yorulması çok doğal. Luffy G4 açıp haki kullanırken bitkin düşünce kimse "mangaka Luffy'ye handikap verdi" demiyor da Kaido gücünü kullanıp koca adayı uçururken yorulmaya başlayınca neden millet bunu handikap olarak görüyor anlamıyorum. Meyve gücü bu sonuçta, illaki fiziki bir etkisi olacak. Bu ne Kaido ne de başka bir karakter için handikap olarak yorumlanmamalı.
Evet, sayfanın en mantıklı yorumunu okumaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim... :sapkali:

Bak farkı anlayamadın yine, ''Ejderler uçmuyor, kendi yarattıkları bulutlar ile ilerliyorlar havada'' deniliyor bu tarz yani. Burada önemli olan nokta ''kendi yarattıkları bulutlar'' olayı. Dof'un meyvesi bulut olan ortamda çalışıyor, yani kendi yaratmıyor vb. Bulutsuz bir ortamda Dof'un o yeteneği işlevsiz kalıyor, ama Kaido her istediği şekilde bu yeteneği kullanıyor kendi yarattığı bir şey. Nereden ne bulsam Kaido'ya bağlasam diye mi düşnüyorsun nedir? :D
Saçmalama bulut yapamadığını biliyoruz herhalde yok birde ejderha olup yapsaydı hey Allah’ım ya.Birbirilerine ne kadar benzediklerini anlatmaya çalışıyorum boş yere gidip Kaido bağlantısı yapmamış yani adama.Aynı konsept ikisi de bulutlarla uçabiliyor kaos çıksın istiyor vs.... Adamın da kartlarda karşılığı Joker.Tayfası King,Queen...
Doflamingo bulutsuz havada uçamaz ama. Başka nesneleri de uçuramaz. :d

Şimdi bir de Kaido zayıfladığı için mi bulutları zayıfladı yoksa bulut yaptığı için mi zayıfladı meselesi de var.
Bence ilki ve Doflamingo da kafes yaparken zayıflamıştır. Ama bu G4 gerçeğini değiştirmiyor. :cool:
Zayıfladığı için bulutları zayıfladı çünkü enerjisine bağlı bulutların durması.Ona da enerji gidiyor yani beleşten bulutlar oluşmuyor Yamato’nun anlatmak istediği şey.Sırf bulut yaptığı için durduk yere zayıflamaz ama sırtına bir yük bu anlatabiliyormuyum ? Vücudun bağışıklığı azalınca sıkıntı çıkarması gibi düşün.

Gücünü kullandığı için mi yoksa arc başından beri tüm adayla dövüştüğü için mi zayıflamış?
Luffy'nin şu ana gelene kadar adada neler yaptığını neden unutuyorsun? Gökten birden pat diye karşısına çıkmadı sonuçta.

Kaido şuan zar zor ayakta duruyor görmüyor musun? Luffy tabii yener Allah Allah. Adayı ayakta tutmak ne kadar zor sen biliyon? Sen hiç ada tuttun mu? hahahahaha
Sırf yorum yapmak için yapılmış boş bir yorum malesef.

Saçmalama bulut yapamadığını biliyoruz herhalde yok birde ejderha olup yapsaydı hey Allah’ım ya.Birbirilerine ne kadar benzediklerini anlatmaya çalışıyorum boş yere gidip Kaido bağlantısı yapmamış yani adama.Aynı konsept ikisi de bulutlarla uçabiliyor kaos çıksın istiyor vs.... Adamın da kartlarda karşılığı Joker.Tayfası King,Queen...

Zayıfladığı için bulutları zayıfladı çünkü enerjisine bağlı bulutların durması.Ona da enerji gidiyor yani beleşten bulutlar oluşmuyor Yamato’nun anlatmak istediği şey.Sırf bulut yaptığı için durduk yere zayıflamaz ama sırtına bir yük bu anlatabiliyormuyum ?
E ben de onu dedim zaten. :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık