Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1027 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bahane üretmeye geçsek biz de üretiriz abi Big Mom ile bir gün dövüştü adam. Saçmalık bence. Size öyle gelmiyorsa bilmiyorum fikir ayrılığı diyelim.
Haki biten bişey neresi bahane öyle olmasa luffy sınırsız g4 kullanırdı. Bm savaşında kaido sürekli kral haki kullandı mı bilmiyoruz

Montana

Kaido çok fazla enerji harcamış işte tek güçten düşme yolu yaralanmak sanıyorsunuz.Adama Caribou gibi bir dünya erzak getiren adam olmayınca Kaido napsın aç kalmış garibim yemek molası bile yok. :D
Adam Big Mom ile bir gün dövüşecek kondisyona sahip ama iki kıçı kırık ile dövüşünce kondisyondan düştü. Ah kıyamam benim şeker Kaido'cuma... :(

Adam Big Mom ile bir gün dövüşecek kondisyona sahip ama iki kıçı kırık ile dövüşünce kondisyondan düştü. Ah kıyamam benim şeker Kaido'cuma... :(
Çok hasar verdiler yahu.Yaralanmadı diyorsun da Luffy kaç kez zemine gömdü.En son kral hakiyle yine gömdü.Zoro kesti kınlar kesti kan akıttı.Bak diğer novalar var daha adamı bildiğin hedef tahtası gibi kullandılar.Ölümcül yarası yoktur da yaralanmadı demekte olmaz.

Tam dediğim oldu hibrit King baya hızlı olur diyordum. Hibrit olmayıp öyleyse zaten düşünemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık