Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1027 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Crocodile da plot armor. Luffy'i seride en sevdiğim karakterlerden biridir; ama kimse kusura bakmasın bu zekayla bu karakter normal şartlarda asla korsanlar kralı olamazdı.
Akıllı biri olsa zaten Korsanlar Kralı olmak için yola çıkmazdı. Bu kadar çileye girmek için aptal olmak gerek eee bizim Luffy'de yeterince aptal ve it yüreği yemiş. Gözü kara, tayfasıda aynen kendisi gibi. Tayfasındaki her üyenin en iyi olmak için potansiyeli var. Yani ancak çok zeki biri böylesine yetenekli kişileri tayfasına alır, Luffy aynı zamanda çok zeki biri.

Aslında Luffy'nin özellikleri tayfasındaki üyelerde var.

Zoro= Aptal
Nami= Kurnaz
Usopp= Geveze
Sanji= Akıllı, kurnaz, sevimli :utan:
Chopper= Sadakat
Robin= Umursamaz
Franky= Çılgın
Brook= İnce ruhlu
Jinbe= Kaptan olgunluğu
Yamato= Luffy:utan:

Arkadaşlar gelecekten geliyorum ve fazla vaktim yok çünkü peşimdeler.
Flashback var. King normalde yakışıklı biri ama shimotsuki ushimaru, karpuz gibi yarıyor King'in suratını. Tam öldürecekken de Kaido gelip Ushimaru'yu yeniyor. King'in seni affetmeyeceğim deme sebebi bu. Zoro da Shimotsuki ya hani. Maske olayının sebebi de bu. Zoro'nun ağlama sebebi ise sandai kitetsu'nun mevta olması. Onigashima'nın kıyısındalar ve Zoro zor durumda. Uzun burunlu abi Zoro'yu görüp kendi kılıcını veriyor ve King son saldırısını yapmadan King'i yeniyor Zoro. Daha sonra nidai'yi alacak.

Çok yakınımdalar ve kurtulamayacak gibiyim çünkü peşimde en büyük Luffy fanı olan Eiichiro Oda var. Kaido tam Luffy'nin işini bitirecekken Marco'nun Luffy'yi kurtardığını ve tüm gücüyle Luffy'yi iyileştirdiğini söylememi istemiyor ve Luffy 1 vs 1'de kazandı diye bağırıyor. Türkçe bağırıyor.

Son düzenleme:
2 kat hasar alıp adam hiç zorlanmasın mı istiyonuz ne istiyonuz anlamadım ki
King’i alışı bile saçma olacak zaten bari bırakın zorlansın be ayıptır

Arkadaşlar gelecekten geliyorum ve fazla vaktim yok çünkü peşimdeler.
Flashback var. King normalde yakışıklı biri ama shimotsuki ushimaru, karpuz gibi yarıyor King'in suratını. Tam öldürecekken de Kaido gelip Ushimaru'yu yeniyor. King'in seni affetmeyeceğim deme sebebi bu. Zoro da Ushimaru ya hani. Maske olayının sebebi de bu. Zoro'nun ağlama sebebi ise sandai kitetsu'nun mevta olması. Onigashima'nın kıyısındalar ve Zoro zor durumda. Uzun burunlu abi Zoro'yu görüp kendi kılıcını veriyor ve King son saldırısını yapmadan King'i yeniyor Zoro. Daha sonra nidai'yi alacak.

Çok yakınımdalar ve kurtulamayacak gibiyim çünkü peşimde en büyük Luffy fanı olan Eiichiro Oda var. Kaido tam Luffy'nin işini bitirecekken Marco'nun Luffy'yi kurtardığını ve tüm gücüyle Luffy'yi iyileştirdiğini söylememi istemiyor ve Luffy 1 vs 1'de kazandı diye bağırıyor. Türkçe bağırıyor.
“Şaşmaz: Gerçekten öyle, itildim. Ben maalesef seçildim.

İrfan T: Psikolojik bir şey varsa ne olacak? Öyle zannediyorsun ama öyle değilse ne olacak? Bir psikoloğa görün.

Şaşmaz: İcatlar yapıyorum. Bu icatlar dünya için önemli icatlar. Dünya için önemli icatlar değil mi?"

Rakipleri değiştirmeleri lazım. Zoro dövüşemiyor bile King’le.

Sanji tıpkı king gibi ateş gücüne sahip ve onun gibi uçma gücü var. King’e daha uygun sanki.
Biz söyledik ama kimse dinlemedi, bak iyimi oldu adam abi lütfen bari kılıcımla öldür diye yalvarıyor. Zoro fanları bu günden sonra utançlarından kıpkırmızı olurlar, yazık değilmi?:ühü:

King denilen vatandaş, Yonko sağ kolu. Zoro'nun zorlanmamasını beklemek çok ta doğru olmaz tabi. Bir önceki arcta Luffy vs Sağ kol kapışmasında Luffy'nin o kadar zorlanmasını görüp te Zoro'nun sağ kolu kolaylıkla yenebileceğini sanmıyorum. Ölüyoruz, şartlar çok zor diye yakınmak tabiki de olmadı. Gılıcını göster diyen bir dayı fırlar aradan, herkesi teklemiş olur seri biter. Zoro Mutlaka zorlanacak, sağlam bir dayak yiyecek ve klasik Power Up artışı ile rakibi indirecektir. Diğer türlü kolaylıkla yenerse King, Kata'dan güçlüdür diyemeyiz. GerçişŞu ana kadar gördüğüm King, Katakuri'den daha güçlü bir profil çizmedi henüz. Benim anlamadığım, bu zamana kadar tayfanın başka bir tayfayla kapışmasında güçsüzden güçlüye doğru vs ler gösteriliyordu. Bu arcta:
Nami-Ussop vs Ulti
Franky - Sasaki
Jinbe - Who's Who gördükten sonra normal şartlarda Sanji vs Queen görmemiz gerekiyordu ama Zoro'yu görüyoruz.
Güç sıralaması değişti herhalde.
Yeni sağ kol Şanji gelip Zoro'yu kurtarır artık dayak yemekten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık