Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1027 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Queen'i bilemem ama Sanji'nin şansı yok King karşısında. Bunun sende farkındasındır herhalde.
Aksine, her geçen saniye Sanji'nin değeri artıyor gözümde. Sanji ve Zoro belli ki daha önce böyle bir dövüş biçimiyle hiç karşılaşmışlar. Kirli bir dövüş stili var herhalde. Yine de yenemeyeceğini söylemek fazla bence. Sanji kostüm olmadan Queen'le kapışıyor. Kostümü bir defa daha giyerse bu gidişle gen uyanışı sağlanacak. Şimdiye çökmüş olması gerekirdi ama kostümü ikinci defa giydikten sonra bir değişiklik olduğunu söylemişti. Dressrosa'da Doffy'ye tekme salladı tekmesi etki etmedi ama burada Queen'e bir tekme attı neredeyse Grand Line'ye kadar helikopter gibi uçacaktı.

Rakipleri değiştirmeleri lazım. Zoro dövüşemiyor bile King’le.

Sanji tıpkı king gibi ateş gücüne sahip ve onun gibi uçma gücü var. King’e daha uygun sanki.
O iş bitti aga. Zoro kılıcını göğe kaldırıp lafını etti. Geçmiş olsun.

Ama adam zaten yenilecek kişinin fanı sen avantajlısın.
O kadar dezavantajımız varken Zoro savunduk kanka şimdi avantajlıyken savunmayalım mı ? Hak etmedik mi ? Çektiğimiz onca çile boşa mıydı haha.

Yamato gibi güçlü biri momo’ya gaz vermek için mi harcanıyor şimdi?

Momo bu kızı tutmasa savaş bitmişti çoktan.

Fark yok derken kastettiğim enerji götürüyormuş sırtına yük olmuş yani.O yüzden zayıflayınca yada odağı değişince bulutlar tutmayı bırakıyor Momo devreye girecek.Sırf ada uçurdu diye Kaido zayıflamaz ama zayıfladığı zaman bunun ceremesini çeker.Ya adayı tutarak dövüşmeye devam eder yada enerjisini kendine saklamak için salar olayı.Dressrosada dediğim gibi salma olayı yapılmadı.Ha kafes bir kere başlayınca kendi de kapatamaz gibi bilgi de gelebilir o durum daha kötü.
Dof'un öncesi ile sonrası arasında öyle bir fark yok işte. Burada Kaido'nun baya bir güç artışı yaşamasından bahsediyoruz. Kafes öncesi ile sonrası arasında gözle görülür bir fark bulamazsın. Kaido da bunu hissettirecek kadar farkettirmesinden bahsediyorum ben. Nasıl hissettirir bunu? Luffy şu an denk savaşabiliyorken hatta belki de biraz üstünlük kurmaya başladığı sırada Kaido bir anda bulut işini bırakıp aşırı güçlenip üstünlüğü çok fazla sağlarsa bu çıkarımı yaparız. Onun dışında meyve kullanımlarının hepsi zaten enerji harcıyordur.

Katakuri Cracker bunlar da sürekli bir şey üreten elemanlar.

Arkadaşlar ben de Zoro ile dalga geçeceğim Luffy/Sanjici olarak. Spoiler böyle çıkmazsa dalga geçmeyin, bak ilk başta mantığımla savundum size. xd
Kardeşim durduğun kabahat o yeşil başlı gövel ördek Zori de kim oluyormuş ödülü bile prensimiz Sanji'den daha aşağıdayken güç olarak kısaylamayı düşünmüyorum bile :mincika:

Kaido bunları taşıyor o yüzden yoruldu, değil mesele Kaido yoruldu o yüzden taşıyamıyor.

Kuşa kafesi yok alabastada Croc yenilince yağmur yağdı. Mangaka bir panelde bile yazıp belirtmemiş, sadece boş muhabbet yani.

Luffy dofi savaşında g4 geçtiğinde yetti be herşeyi ben üstleniyorum senin taaaa dediği sahnelerden biri geliyor kaidoya allah ne verdiyse iman gücü ile dalacak belli :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık