Konu Kaido savaşı ve güç dengeleri , mesajları zaten ardarda yazdık iki dk okusaydin keşkeNiye okuyayım o kadar mesajı. Söyle işte alla alla.
Konu Kaido savaşı ve güç dengeleri , mesajları zaten ardarda yazdık iki dk okusaydin keşkeNiye okuyayım o kadar mesajı. Söyle işte alla alla.
Kaido'nun yenilgisinin çok sebebi var. Onigashima ancak sebeplerden biri olur.Zaten sen ve ben üzerinden değil genel op kitlesi üzerinden tartışıyoruz , ben genel kitleyi eleştiren bi yorum yaptım sende ona yanıt verdiğin için sohbetimiz başladı
Benim fikrim kısaca millet hem Yamatoyu hem Luffyi çok ezik görüyor böyle olursa bi tutarsızlık oluyor , Kaidoyu birisinin zayıflatmış olması lazimki bu adam yenilebilsin . Sadece adayı taşımak Kaidoyu bu kadar yormuş olmamalı . Yada Kaidonun yenilmesinin onigashimayı taşımasına bağlanmamalı bu Kaidoyada haksızlık olur çünkü.
Kaido diyen de ne bileyimBu konu tartışmaya kapalı be reis.Kesin King alır![]()
![]()
Konuyu karıştırmadım ki. Ne yazdıysan karşı tezlerle cevap verdim. "Formların özellikleri farklı, ne olursa olsun gaga daha güçlüdür" diyorsun, bunun yalnızca senin çıkarımın olması ve dayanağı olmaması nedeniyle mantıklı bir söylem olmuyor.Konuyu karıştırmanın manası yok söylediğim şey ortada.Formların verdiği özellikler farklı. Ne olursa olsun gagayla yapılan delme saldırısı, kanatla yapılan bir saldırıdan güçlüdür.
Arkadaş Kaido örneği vermiş dağın bir kısmını yok edecek yıkıcılıkta bir ateş püskürmesi yapıyor orada. Bunu Zoro'ya karşı kullandığında sopasıyla vurduğu kadar etki etmez tabi. Ama sopaylada dağı yok edemez.
Kaido'nun ejderha aleviyle, kuşun gagası aynı tür saldırılar bile değil.
Tamam da bro Hakisiz kılıç benzinsiz MERSEDES misali ....Halbuki meyve öylemi ? Adam Zoan meyvesi yemiş fiziksel gücü extra güçlü ,uçuyor zaten kılıç ustası ve Haki desen Zoro dan farksız ...Ne anladım bu işten ben ...Zoro ya çok handikap veriliyor. Gariban her yerde garibanKılıç ustalarının kılıçları meyve gibi bir şey zaten.
King'in hibrid formu değil bu ilk gösterildiğinden beri adam aynı formda.Kanatlar hep vardı yani. Hibridin dövüşe uygun form olduğu ben kendi mesajımda söylüyorum zaten. Bunun neresi karşı tez oluyor ?Konuyu karıştırmadım ki. Ne yazdıysan karşı tezlerle cevap verdim. "Formların özellikleri farklı, ne olursa olsun gaga daha güçlüdür" diyorsun, bunun yalnızca senin çıkarımın olması ve dayanağı olmaması nedeniyle mantıklı bir söylem olmuyor.
Kaidou nasıl kanabosuyla dağ yok edemez ki dostum? Dağları boks torbası niyetine kullanan Garp'ı (yumruk) unutmayalım. Neyse, durum şu ki hibrit dönüşümü dövüşe en uygun olanıdır ve her türlü daha güçlüdür. Dolayısıyla her bakımdan tam dönüşümden üstündür. Bu da benim çıkarımım değil, seride olan bir gerçektir. King'in meyvesi gagalı bir sürüngen diye gaga saldırıları en güçlü olacak diye bir şey kesinlik içermez. Hibritte gaga yoksa ve kanatlar ön plandaysa, basitçe daha güçlü bir King görüyoruz demektir. Bence basit. Hem ne kadar biliyoruz ki uçan sürüngenleri? Düz mantık yürümez dostum. Kanatları da dehşet güçlü belli ki.