Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1027 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9 Kın eski yarasını kanattı.
5 Novayla savaştı, ama Kendi ligindeki bir kadın da dahildi savaşa.
Yamato sadece tuttu. Alnını azcık kanattığı sahne dışında zarar verebildiği sahne yok.

Herkes Kaido'yu dövdü Luffy son darbeyi vurdu çok saçma bir yorum. Evet Luffy, tamamen eşit şartlarda indirmiş olmayacak ama zaten Kaido'ya adam akıllı zarar verebilen tek kişi de kendisiydi. Öyle bir yazıyorsunuz ki Marineforddaki Karasakal tayfasının Beyazsakalı infazı gibi bir durum okuyoruz sanki Wano'da.

Luffy, Kaido'yu indirdiği zaman sadece ondan birazcık zayıf olacak. Kabullenmesi zor değil.

Zaten sen ve ben üzerinden değil genel op kitlesi üzerinden tartışıyoruz , ben genel kitleyi eleştiren bi yorum yaptım sende ona yanıt verdiğin için sohbetimiz başladı :)

Benim fikrim kısaca millet hem Yamatoyu hem Luffyi çok ezik görüyor böyle olursa bi tutarsızlık oluyor , Kaidoyu birisinin zayıflatmış olması lazimki bu adam yenilebilsin . Sadece adayı taşımak Kaidoyu bu kadar yormuş olmamalı . Yada Kaidonun yenilmesinin onigashimayı taşımasına bağlanmamalı bu Kaidoyada haksızlık olur çünkü.
Kaido'nun yenilgisinin çok sebebi var. Onigashima ancak sebeplerden biri olur.
Bir de ben Luffy'i çok ezik görenlere pek denk gelmedim. :d Kaido'yu teke tekte almış sayılmaz derken ben Luffy'nin en büyük paya sahip olduğunu asla inkar etmiyorum mesela. Eminim birçok kişi de benzer düşünür.

Konuyu karıştırmanın manası yok söylediğim şey ortada.Formların verdiği özellikler farklı. Ne olursa olsun gagayla yapılan delme saldırısı, kanatla yapılan bir saldırıdan güçlüdür.

Arkadaş Kaido örneği vermiş dağın bir kısmını yok edecek yıkıcılıkta bir ateş püskürmesi yapıyor orada. Bunu Zoro'ya karşı kullandığında sopasıyla vurduğu kadar etki etmez tabi. Ama sopaylada dağı yok edemez.

Kaido'nun ejderha aleviyle, kuşun gagası aynı tür saldırılar bile değil.
Konuyu karıştırmadım ki. Ne yazdıysan karşı tezlerle cevap verdim. "Formların özellikleri farklı, ne olursa olsun gaga daha güçlüdür" diyorsun, bunun yalnızca senin çıkarımın olması ve dayanağı olmaması nedeniyle mantıklı bir söylem olmuyor.

Kaidou nasıl kanabosuyla dağ yok edemez ki dostum? Dağları boks torbası niyetine kullanan Garp'ı (yumruk) unutmayalım. Neyse, durum şu ki hibrit dönüşümü dövüşe en uygun olanıdır ve her türlü daha güçlüdür. Dolayısıyla her bakımdan tam dönüşümden üstündür. Bu da benim çıkarımım değil, seride olan bir gerçektir. King'in meyvesi gagalı bir sürüngen diye gaga saldırıları en güçlü olacak diye bir şey kesinlik içermez. Hibritte gaga yoksa ve kanatlar ön plandaysa, basitçe daha güçlü bir King görüyoruz demektir. Bence basit. Hem ne kadar biliyoruz ki uçan sürüngenleri? Düz mantık yürümez dostum. Kanatları da dehşet güçlü belli ki.

Kılıç ustalarının kılıçları meyve gibi bir şey zaten.
Tamam da bro Hakisiz kılıç benzinsiz MERSEDES misali ....Halbuki meyve öylemi ? Adam Zoan meyvesi yemiş fiziksel gücü extra güçlü ,uçuyor zaten kılıç ustası ve Haki desen Zoro dan farksız ...Ne anladım bu işten ben ...Zoro ya çok handikap veriliyor. Gariban her yerde gariban :artiz: :artiz: :a: :a:

Konuyu karıştırmadım ki. Ne yazdıysan karşı tezlerle cevap verdim. "Formların özellikleri farklı, ne olursa olsun gaga daha güçlüdür" diyorsun, bunun yalnızca senin çıkarımın olması ve dayanağı olmaması nedeniyle mantıklı bir söylem olmuyor.

Kaidou nasıl kanabosuyla dağ yok edemez ki dostum? Dağları boks torbası niyetine kullanan Garp'ı (yumruk) unutmayalım. Neyse, durum şu ki hibrit dönüşümü dövüşe en uygun olanıdır ve her türlü daha güçlüdür. Dolayısıyla her bakımdan tam dönüşümden üstündür. Bu da benim çıkarımım değil, seride olan bir gerçektir. King'in meyvesi gagalı bir sürüngen diye gaga saldırıları en güçlü olacak diye bir şey kesinlik içermez. Hibritte gaga yoksa ve kanatlar ön plandaysa, basitçe daha güçlü bir King görüyoruz demektir. Bence basit. Hem ne kadar biliyoruz ki uçan sürüngenleri? Düz mantık yürümez dostum. Kanatları da dehşet güçlü belli ki.
King'in hibrid formu değil bu ilk gösterildiğinden beri adam aynı formda.Kanatlar hep vardı yani. Hibridin dövüşe uygun form olduğu ben kendi mesajımda söylüyorum zaten. Bunun neresi karşı tez oluyor ?

Queen'in en güçlü tarafı boynu (Zürafa meyvesinde de gördük bunu ) dolayısıyla saldırılarında da hep boynunu kullanıyor. Kılıç içinde geçerli bu söylediğim şey.

Delici saldırılar>Kesici saldırılar (bkz Kamazou vs Zoro ) Sanji'ye yapılan saldırının ölümcüllüğüyle, kanat saldırısının bir olduğuna falan mı inanıyorsun gerçekten ?

En orjinal karakter kim diye sorsanız bence king rahat birinciliği alır bize resital sunacak. Rakibin zoro olması bunu değiştirmez. En büyük korkum anime deki kalite umarım iyi yapar bu sahneleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık