Bu olay = teke tek kavgaya sözleşip 30 kişi geldiklerini görmekJack ay yok dedi,
İnuarashi zehirli gaz yok dedi.
Ay gözüktü hani Jack'in zehirli gazı? xd
Yedirecek Linlin'i de bir şekilde. Diyorum Peros Linlin düşmesine ihtimal kendini korsanların lideri olarak gördü fakat bazıları en güçlümüz Katakuri, Katakuri liderimiz olmalı dedi. Zaten Katakuri'yi arc bossu gibi karşımıza çıkarmadı. Kötü adam olarak da gözümüze sokmadı. Çoğumuz sempati besledi adama. Peros zaten düştü, Linlin düşünce herhangi bir engel kalmayacak. Big Mom korsanlarının içinde de bulunduğun konum ve güç ne kadar yüksekse sözün o kadar rahat geçiyor. Kaido korsanları gibi değil. Katakuri başa geçmek için gayet uygun şu an.Linlin diğer arcı göremeyecek bence.Hem Linlin,hem Peros için bu belli edildi.
seri sonu luffy korsan kral olacağı için, eğer hala yonkou pozisyonu kalırsa, 4 tane yonkou lazım olacak. ikisi law ve kid olabilir, üçüncüsü katakuri olabilir, dördüncüsü de buggy olurYedirecek Linlin'i de bir şekilde. Diyorum Peros Linlin düşmesine ihtimal kendini korsanların lideri olarak gördü fakat bazıları en güçlümüz Katakuri, Katakuri liderimiz olmalı dedi. Zaten Katakuri'yi arc bossu gibi karşımıza çıkarmadı. Kötü adam olarak da gözümüze sokmadı. Çoğumuz sempati besledi adama. Peros zaten düştü, Linlin düşünce herhangi bir engel kalmayacak. Big Mom korsanlarının içinde de bulunduğun konum ve güç ne kadar yüksekse sözün o kadar rahat geçiyor. Kaido korsanları gibi değil. Katakuri başa geçmek için gayet uygun şu an.
Bence Linlin'in misyonu da kalmadı gibi geliyor bana. Düşmesi serinin ilerlemesi için daha mantıklı geliyor. Kid ve Law en kötü nesilin Luffy'den sonra en ön planda olan korsanları. Mom'ı yenmeleri güçlenmeleri açısından çok önemli ve yenmeleri gerekiyor bana göre. Ayrıca Law'ın hala yapacak şeyi var seride. D.'yi kafasına takmış. onun üzerinden de D. işlenecek bence. Wano sonrası Kid ne konumda olur, ne yapar bilmiyorum ama Law'ı daha çok görürüz gibi geliyor.
Ayrıca seri sonu istediğim şey 4 yonkou gibi en güçlü 4 korsanın Luffy - Law - Kid ve Katakuri olması.![]()
İşte yonkou diye bir şey kalmazsa Luffy'den sonra gelen en güçlü korsanlar bunlar olur gibi geliyor bana.seri sonu luffy korsan kral olacağı için, eğer hala yonkou pozisyonu kalırsa, 4 tane yonkou lazım olacak. ikisi law ve kid olabilir, üçüncüsü katakuri olabilir, dördüncüsü de buggy olur![]()