Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1025 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye bu kadar güçlü olması saçma geliyor ki? Kız bir imparatorun evladı, babası gibi o da Oni, Haoshoku Haki sahibi, en güçlü meyvelerden birine sahip (Wano'nun koruyucu tanrısı). Yaşı 19-21 değil, ömrü babasını devireceği güne kadar çabalamakla geçmiş. Bizim tayfanın zaman atlamasında kazandığı güçler abes gelmedi bu mu sana abartı geldi.

Oden'i sevmiyor muşsun olabilir illa sevmek zorunda değilsin ama Yamato gibi birinin Oden'i sevmesi için çok sebebi var. Zoro'nun, Luffy'nin acılarını alması sahnesi eminim seni çok etkilemiştir. Oden öyle bir karakter ki köyü için yaptığı fedakarlık Zoro'nun yaptığından kat be kat daha büyük bir fedakarlıktı. Aynısını Luffy, Zoro için yapardı. Fakat Oden, arkasından kötü konuşulmasına ve nefretle bakılmasına rağmen halkını ve köyünü sevmekten vazgeçmedi. Yamato'nun o bir saatlik idamı izlerken onun kahramanlığını görüp hayran olmaması zaten mantıksız olurdu. Yamato da, Oden de hiç kasıntı karakterler değil aksine serideki en iyi karakterler arasına çok rahat girebilecek karakterler.
Güç konusunda bir çok defa mesaj yazdım zaten artık açıklamaktan sıkıldım önceki tartışmalarımıza bakabilirsin istersen. 2 senelik zamanda biri Rayleigh ile çalıştı biri şu anın en güçlü kılıç ustasıyla. Hadi Luffy'e gear 4 filan zorlama dersin belki Rayleigh de 1.5 sene yanında durdu filan ama 2 sene hiç durmadan çalışan Zoro için bu güç bana hiç abes gelmiyor.
Oden de az kafa olsa onca sene oynayacağına giderdi bir gece ses çıkarmadan en kötü Orochi'nin yanındakileri indirirdi sonra da Orochi'yi indirirdi. Ki buna bile gerek yok Orochi'yi inderme fırsatı da vardı kaç defa. Buralara hiç gelmezdi bile durumlar. Orochi gibi adama güvendi salcam etcem diye sonra sinirlendi baskın yaptı halkı 20 senedir sürünüyor. Yamato'nun yerinde olsam kim bu salak derdim. Hele babam yonko Kaido olacak geçerdim yanına sakeyle beraber izlerdik banane Oden'den.
 
Kız bir imparatorun evladı, babası gibi o da Oni
Yalnız OP evreninde ''Oni'' sınıfına girebilecek karakterler Oars falan. Yamato için kullanılan Oni dümdüz lakaptır.

Benim teorim Onigashima aslında Punk Hazardın ortasındaki yerden koparıp alındı, Punk Hazard girişindeki Oni sembollerinin sebebi orada Onilerin yaşamasıydı. Kaido'nun emrindeki ''Numbers'' denilen devlerin görüntüleri Oniye benziyor, yaratıldıkları yer de Punk Hazard. Büyük ihtimalle tüm bu Oni muhabbeti adanın geçmişiyle ilgilidir, girişteki kurukafa da bir Oninin olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık