Her zaman haklıyız.![]()

Her zaman haklıyız.![]()
Vista da düello atıyor.Valla ben Mihawk şöyle dövüşüyor böyle düello yapıyor diyince Mihawk eskrim mi yapıyormuş hadi oradan diye dalga geçiliyordu.Başından beri belli ki düello dediğimiz şey boks yada güreş müsabakası gibi birşey.Yapabileceğin yapamayacağın şeyler var.Silah düellosunda bile bilmem kaç adım sırtın dönük yürüyorsun vs kurallar olmadan olmaz bu işler.Vista’yı tükürüğünde boğar düello atıyorlar diye yüz kere söyledim.
Fujitora'nın meyve yeteneğini kılıç ustalığı sayanlar vardı.Shanks da king tarzı dövüşen biri o zaman kılc kullananların hepsinin kılıc ustası olmadıği bu bölüm kesinleşti
Sadece kılıç kullanmanın boş beleş iş olduğunu biliyorlar çünkü.Shanks da king tarzı dövüşen biri o zaman kılc kullananların hepsinin kılıc ustası olmadıği bu bölüm kesinleşti
Öyle demeyelim. Kılıç ustası olanlar da yumruk ve tekmeyle dövüşebilir diyelim. Rayleigh gibi. Bu onları kılıç ustası değil kategorisine sokmaz. Matematik uzmanıysan fizikten de anlayabilirsin. Bu seni matematik uzmanı olmaktan alıkoyan bir şey değil.Shanks da king tarzı dövüşen biri o zaman kılıc kullananların hepsinin kılıc ustası olmadıği bu bölüm kesinleşti
Ryuma mitoz bölünebiliyormuş.Niye bu kadar benziyorlar?
Her iki hakiyi kullanıyor biliyorum.3 hakinin de farkında ve gözlem ile silahlanma arasında gözleme daha çok yüklenmesine vurgu yaptım. Silahlanmadaki eksiğinizi genetik ile mi dengeleyecek diye teori sallıyorum sadece.2 haki biliyor.