Koskoca Helikopter Sasakiyi yenen adam tatlı komutanını mı yenemeyecekTüm Kek adasına savaşmaya gitmemişlerdi ki. Sanji'yi geri getirmeye gittiler. Buradaki amaç tamamen Yonko tayfasına kafa atmak.

Koskoca Helikopter Sasakiyi yenen adam tatlı komutanını mı yenemeyecekTüm Kek adasına savaşmaya gitmemişlerdi ki. Sanji'yi geri getirmeye gittiler. Buradaki amaç tamamen Yonko tayfasına kafa atmak.
Nami ve brook da baya iş yaptı o arc. Ama tayfaca gitselermiş çok daha rahat kaçarlarmış adadanFranky ve Robine baktıkça çok yanlış kişilerle Tüm Kek Adası'na gittiklerini düşünmeye başladım.
Wanoda adam topluyolardı o yüzden hepsi gelemezdi. Sırf Dressrosada gözükmediler diye Nami chopper brook üçlüsü gitti zaten. Ama chopper ne yaptı mesela? Olay big momu tutmaksa diğerleri de yapardı, o ark da o kadar uzamazdı.Nami ve brook da baya iş yaptı o arc. Ama tayfaca gitselermiş çok daha rahat kaçarlarmış adadan
Hmm... Üçü de eşit gibi geliyor bana. Sadece Nami, Zeus ile azcık daha önde.Robin, Brook ve Nami (Zeus ile beraber) arasındaki güç dengesi nasıldır sizce?
Brook pone çaldı. En büyük işi yaptı zaten. Nami de bm'ı kendi silahıyla vurdu. Chopper çok iş yapmadı dediğin gibi. Sadece brulee yi yakaladı. Ama diğerleri baya işe yaradı. Franky ve robin güç anlamında daha çok faydaları olurdu.Wanoda adam topluyolardı o yüzden hepsi gelemezdi. Sırf Dressrosada gözükmediler diye Nami chopper brook üçlüsü gitti zaten. Ama chopper ne yaptı mesela? Olay big momu tutmaksa diğerleri de yapardı, o ark da o kadar uzamazdı.
Seriyi yok eden F6lar değil.Oda'nın ta kendisi.Ha F6 epey abartılan bir gruptu.Tabii ki patlayacaktı böyle.F6dan neden korkuldugunu anladim.
Adamlar koskoca seriyi yok ettiler cidden
Sıkıla sıkıla açıyorum bölümleri